بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

کرملین: پوتین در نشست بریکس، درباره جنگ غزه گفت‌و‌گو می‌کند

سخنگوی کاخ کرملین ضمن اشاره به دستورکار رئیس‌جمهور روسیه در اجلاس بریکس، ناآرامی‌های ده سال قبل در اوکراین را کودتایی با حمایت از خارج توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه امروز (سه شنبه) ناآرامی‌های سال‌های ۱۴-۲۰۱۳ در اوکراین موسوم به «یورومیدان» را که منجر به سرنگونی دولت وقت کی‌یف شد، کودتایی با حمایت از خارج توصیف کرد.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین گفت، آنچه را که انقلاب یورومیدان می‌نامند، در واقع کودتایی قهرآمیز در اوکراین بود که توسط کشورهای خارجی برنامه‌ریزی و حمایت شده بود.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «ما به آن [وقایع]، میدان می‌گوییم. در واقع، یک کودتا بود. کودتایی با توسل به زور که از خارج از کشور [اوکراین] مورد حمایت قرار گرفت. به وقایع باید با نام درست به آن اشاره کرد».

 

سخنگوی کرملین تصریح کرد، این واقعیت که تظاهرات یورومیدان از خارج از اوکراین حمایت شده بود، بر کسی پوشیده نیست و به صورت مستقیم و غیرمستقیم توسط نمایندگان کشورهای خارجی به آن اذعان شده است.

 

پسکوف در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره نزدیک‌شدن به سالگرد وقایع ۲۳ نوامبر ۲۰۱۳ در کی‌یف، اظهار داشت: «مسئله اصلی برای ما این است که به اهداف خودمان برسیم. برای این منظور نیز عملیات نظامی ویژه [در اوکراین] ادامه می‌یابد».

 

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش خبر داد که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور فدراسیون روسیه در جریان اجلاس سران «بریکس»، درباره جنگ رژیم موقت صهیونیستی با گروه‌های مقاومت فلسطینی و وضعیت بحرانی نوار غزه گفتگو خواهد کرد.

 

این مقام روس همچنین تصریح کرد که سخنرانی ویدئوکنفرانسی پوتین در نشست فوق‌العاده کشورهای عضو بریکس، به صورت زنده توسط رسانه‌ها پخش خواهد شد./ فارس

ارسال نظر