ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد ابو عبیده: رزمندگان فلسطینی ضربات سختی به اشغالگران وارد کردند سقوط هواپیمای آب نشین در آمریکا تریتا پارسی: ترامپ در مسیر بن‌بست نظامی قدم گذاشته است کاهش محسوس تردد کشتی‌ها در تنگه‌ باب المندب دیدار وزرای خارجه ایران و روسیه وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ از جنگ با ایران کلافه و خشمگین است شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود ترامپ: پیوستن اسرائیل به جنگ با ایران تبعاتی خواهد داشت حزب‌الله: دولت لبنان با امتیازدهی پیاپی به حاکمیت ملی خیانت می‌کند تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا آمریکا استقرار نیروگاه هسته‌ای در آب‌های خود را بررسی می‌کند بازشدن پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران لفاظی های جدید ترامپ علیه انصارالله یمن ترامپ: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به سازش با اسرائیل است

کرملین: پوتین در نشست بریکس، درباره جنگ غزه گفت‌و‌گو می‌کند

کرملین: پوتین در نشست بریکس، درباره جنگ غزه گفت‌و‌گو می‌کند سخنگوی کاخ کرملین ضمن اشاره به دستورکار رئیس‌جمهور روسیه در اجلاس بریکس، ناآرامی‌های ده سال قبل در اوکراین را کودتایی با حمایت از خارج توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۷ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست جمهوری فدراسیون روسیه امروز (سه شنبه) ناآرامی‌های سال‌های ۱۴-۲۰۱۳ در اوکراین موسوم به «یورومیدان» را که منجر به سرنگونی دولت وقت کی‌یف شد، کودتایی با حمایت از خارج توصیف کرد.

 

پسکوف طی نشست خبری در کرملین گفت، آنچه را که انقلاب یورومیدان می‌نامند، در واقع کودتایی قهرآمیز در اوکراین بود که توسط کشورهای خارجی برنامه‌ریزی و حمایت شده بود.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «ما به آن [وقایع]، میدان می‌گوییم. در واقع، یک کودتا بود. کودتایی با توسل به زور که از خارج از کشور [اوکراین] مورد حمایت قرار گرفت. به وقایع باید با نام درست به آن اشاره کرد».

 

سخنگوی کرملین تصریح کرد، این واقعیت که تظاهرات یورومیدان از خارج از اوکراین حمایت شده بود، بر کسی پوشیده نیست و به صورت مستقیم و غیرمستقیم توسط نمایندگان کشورهای خارجی به آن اذعان شده است.

 

پسکوف در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره نزدیک‌شدن به سالگرد وقایع ۲۳ نوامبر ۲۰۱۳ در کی‌یف، اظهار داشت: «مسئله اصلی برای ما این است که به اهداف خودمان برسیم. برای این منظور نیز عملیات نظامی ویژه [در اوکراین] ادامه می‌یابد».

 

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش خبر داد که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور فدراسیون روسیه در جریان اجلاس سران «بریکس»، درباره جنگ رژیم موقت صهیونیستی با گروه‌های مقاومت فلسطینی و وضعیت بحرانی نوار غزه گفتگو خواهد کرد.

 

این مقام روس همچنین تصریح کرد که سخنرانی ویدئوکنفرانسی پوتین در نشست فوق‌العاده کشورهای عضو بریکس، به صورت زنده توسط رسانه‌ها پخش خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار