جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

اجرای توافق آتش‌بس در غزه به تاخیر افتاد

اجرای توافق آتش‌بس در غزه به تاخیر افتاد مشاور امنیت داخلی رژیم موقت صهیونیستی بامداد پنجشنبه از به تعویق افتادن اجرای توافق با حماس به مدت ۲۴ ساعت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 23
کد خبر: ۲۱۴۹۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، «تساحی هانقبی» مشاور امنیت داخلی رژیم موقت صهیونیستی بامداد پنجشنبه از به تعویق افتادن اجرای توافق با حماس به مدت ۲۴ ساعت خبر داد.

 

هانقبی در این‌باره گفت: «مذاکرات برای آزادی اسیران ما در حال پیشرفت است و همیشه ادامه دارد. شروع آزاد شدن‌ [اسرا] طبق توافق اولیه بین طرفین، و نه قبل از جمعه آغاز خواهد شد».

 

روزنامه «جروزالم پست» در توضیح دلیل این تعویق نوشتند: «برخلاف آنچه که امروز گفته و تصور شد، سندی باید امضا شود که قبلاً تصور می‌شد فقط اسرائیل به آمریکا و حماس در قبال قطر متعهد می‌شوند».

 

جروزالم‌پست اضافه کرد:‌«سند باید در ۲۴ ساعت آینده امضا شود و سپس روند اجرا خواهد شد. علاوه بر این، در حال حاضر هیچ قطعیتی وجود ندارد که رئیس موساد، که اکنون در قطر به سر می‌برد، نام‌های اولیه [گروگان‌ها] را دریافت کرده است».

 

پیش از این، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی شامگاه چهارشنبه گفته بود که به موساد دستور داده تا علیه سران حماس در هر کجای دنیا که هستند، اقدام کنند./ فترس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار