نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست

ناوشکن موشکی آمریکا وارد آب‌های سرزمینی چین شد + واکنش پکن

سخنگوی فرماندهی ارتش چین روز شنبه اعلام کرد که ناوشکن موشکی آمریکا به طور غیرقانونی وارد آب‌های سرزمینی این کشور شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ چین روز شنبه اعلام کرد که ناوشکن موشکی «هاپر» آمریکا به طور غیرقانونی وارد آب‌های سرزمینی چین در دریای چین جنوبی شده است.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» سخنگوی فرماندهی ارتش چین اعلام کرد: «روز شنبه، ناوشکن موشکی هاپر به طورغیرقانونی و بدون تایید چین وارد آب‌های سرزمینی چین در جزایر "شیشا" شد.»

این مقام نظامی چین گفت: «فرماندهی ارتش نیرو‌های دریایی و هوایی را برای ردیابی، نظارت، هشدار و اخراج متجاوزان سازماندهی کرد.»

بر اساس این گزارش، آمریکا و فیلیپین گشت‌زنی‌های مشترک هوایی و دریایی را با مشارکت دو نیروی هوایی و نیروی دریایی در آب‌های مورد مناقشه دریای چین جنوبی برگزار کرده‌اند

به دنبال این رزمایش، ارتش چین اعلام کرد که همزمان با گشت‌زنی‌های هوایی و دریایی مشترک سه روزه ایالات متحده و فیلیپین در دریای چین جنوبی در حالت آماده باش قرار دارد.

اختلافات ارضی در دریای چین جنوبی شامل ادعا‌های مالکیت جزایر دریایی در منطقه توسط چندین کشور از جمله چین، اندونزی، مالزی، فیلیپین و ویتنام است.

«مائو نینگ» سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: رزمایش مشترک فیلیپین و آمریکا نباید به حاکمیت ارضی و حقوق دریایی و منافع چین لطمه بزند.»

سخنگوی وزارت خارجه چین تاکید کرد که وضعیت منطقه معمولا با عبور کشتی‌های جنگی آمریکا که قوانین بین‌المللی را نقض کرده و حاکمیت و امنیت چین را تضعیف می‌کنند، پیچیده می‌شود.

ناوگان هفتم ایالات متحده مدعی شده که این گشت‌زنی بخشی از تعامل معمول آمریکا با متحدان و شرکای خود در حفظ منطقه آزاد و باز اقیانوس هند و آرام است.

دولت چین اخیراً نسخه جدید (۲۰۲۳) «نقشه استاندارد» خود را منتشر کرد که مناطق مورد مناقشه را نشان می‌داد. این نقشه دارای یک «خط‌چین ۹ قسمتی» بود که نشان‌دهنده ادعا‌های چین در مورد بیشتر دریای چین جنوبی است. ویتنام، برونئی، اندونزی، مالزی و فیلیپین به درجات مختلفی در مناقشه بر سر این مناطق درگیر هستند. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار