ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تا پیش از بازگرداندن اُسرا غزه را ترک نمی‌کنیم

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: تا پیش از بازگرداندن اُسرا غزه را ترک نمی‌کنیم وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز شنبه در سخنانی ادعا کرد که این رژیم تا بازگرداندن تمام اُسرا، نوار غزه را ترک نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۵ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۳۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یوآو گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز شنبه گفت که این رژیم تا پیش از بازگرداندن تمام اُسرا، غزه را ترک نخواهد کرد.

وی در ادامه اظهاراتش گفت: «از تمامی فرصت‌ها برای بازگرداندن ربوده شدگان بیشتر استفاده خواهیم کرد و هر مذاکره‌ای برای آزادی آن‌ها زیر آتش خواهد بود».

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که جنبش حماس آزادسازی دومین گروه از اُسرا در غزه را به دلیل کارشکنی‌های رژیم صهیونیستی به تاخیر انداخته است.

گردان‌های القسام –شاخه نظامی جنبش حماس فلسطین- خبر داد که آزادی دومین گروه از اسرای صهیونیست، منوط به این است که رژیم صهیونیستی اجازه دهد کامیون‌های امدادرسانی وارد شمال نوار غزه شوند.

به گفته این گروه، رژیم صهیونیستی به معیار‌های آزادی اسرا که قبلا بر سر آن توافق شده بود، پایبند نیست.

مرحله دوم تبادل اسرا میان گروه مقاومت حماس و رژیم اسرائیل قرار بود امروز ودر دومین روز آتش‌بس موقت چهار روزه صورت بگیرد و مقرر شده بود که در مجموع ۵۶ نفر از اسرای دو طرف مبادله شوند.

آتش‌بس چهار روزه بین رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت حماس در نوار غزه از ساعت ۷ صبح روز گذشته (به وقت محلی) اجرایی شده است.

بعد از گذشت ۴۷ روز از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت اسلامی «حماس» علیه رژیم صهیونیستی و شکست میدانی ارتش اشغالگران در حمله زمینی به نوار غزه، کابینه رژیم اسرائیل، صبح روز چهارشنبه، توافق آتش‌بس با میانجیگری دولت قطر و مصر را پذیرفت. / فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار