مأموریت مشکوک سفرای آمریکا در منطقه-راهبرد معاصر
ادعای تلویزیون اسرائیل: هنیه از طریق کارگذاشتن یک بمب در بالش شخصی اش ترور شد تماس تلفنی وزیر خارجه حکومت طالبان با وزیر خارجه الجولانی هاآرتص: حماس توانسته به سرعت شاخه نظامی خود را بازسازی کند اردن: به آتش کشیدن بیمارستان کمال عدوان جنایت جنگی فجیع است توصیه وزیر خارجه ایران به اتحادیه عرب + عکس تل‌آویو: دولت جدید سوریه گروهی تروریستی است، نه دولتی باثبات شرکت هواپیمایی آذربایجان: سقوط هواپیما به دلیل «دخالت خارجی» بوده است سازمان هوانوردی روسیه: در روز سقوط هواپیمای آذربایجان، هدف حمله پهپادی اوکراین بودیم تصاویر انهدام یک تیم تروریستی داعش منتشر شد + فیلم یک هفته عزای عمومی در هند در پی درگذشت مانموهان سینگ نخست وزیر عراق: ورود برادر بشار اسد به عراق کذب است شمار کشته‌های حمله هوایی پاکستان به افغانستان به دستکم ۵۰ تن رسید بحران سیاسی کره جنوبی؛ کار رئیس‌جمهور موقت هم به استیضاح کشید عراقچی وارد پکن شد شاخه نظامی حماس: یکی از نیرو‌های مقاومت در عملیاتی استشهادی خود را در میان گروهی ۵ نفره از نیرو‌های اسرائیلی منفجر کرد
یادداشت فاطمه عواد الجبوری، تحلیلگر سیاسی عراق؛

مأموریت مشکوک سفرای آمریکا در منطقه

پس از عملیات «طوفان الاقصی» روشن شد آمریکا از تمام ظرفیت سفارتخانه‌هایش برای حمایت از رژیم صهیونیستی و تضعیف اهالی نوار غزه که در معرض نسل‌کشی هستند، استفاده می‌کند. دولت‌ها و کشورهای منطقه باید مراقب سفارتخانه‌های به‌اصطلاح آمریکایی باشند، زیرا دیپلمات‌هایشان مأموریت‌های مشکوکی انجام می‌دهند.
فاطمه عواد الجبوری؛ تحلیلگر سیاسی عراق
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۵۵۷۹

مأموریت مشکوک سفرای آمریکا در منطقه

 

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ آمریکا و غرب از زمان تأسیس رژیم غاصب صهیونیستی در سرزمین های اشغالی منطقه غرب آسیا را به لانه جاسوسی و محلل تردد عناصر مزدور خود تبدیل کرده اند که شبانه روز برای حمایت از صهیونیست ها از سویی و جلوگیری از هرگونه اقدام رسمی یا غیررسمی اعراب علیه منافع تل آویو تلاش می کنند. این اقدام محدود به نوع جاسوسی ها نیست، بلکه آمریکا راهبردهای پیچیده ای ازجمله دیپلماتیک، سیاسی و اقتصادی را برای دستیابی به بیشترین میزان حمایت از رژیم صهیونیستی اتخاذ کرده است.


علاوه بر دستاوردهای فراوان عملیات «طوفان الاقصی» در سطوح جذب حمایت های جهانی از آرمان فلسطین یا نشان دادن ضعف نظامی رژیم صهیونیستی، جنبه مهم دیگری نیز وجود دارد و آن، افشای چگونگی تبدیل شدن سفارتخانه های آمریکا در غرب آسیا به حامیان رژیم صهیونیستی است.

به نظر می آید مأموریت سفیر آمریکا در عراق جلوگیری از حملات این کشور به پایگاه های آمریکایی به وسیله گروه های عراقی است


اگر بخواهیم این اقدام دیپلماتیک آمریکا علیه موضوع فلسطین در غرب آسیا را درک کنیم، باید وضعیت دو کشور مهم حامی موضوع فلسطین را بررسی کرد؛ نخست، عراق است که به حمایت از حملات نظامی مقاومت اسلامی فلسطین پرداخت و پایگاه های نظامی آمریکا را در خاک عراق هدف قرار داد. دوم، کویت است که از نظر سیاسی و در تحرکی بی نظیر به حمایت از آرمان فلسطین پرداخت.


ارتباط مخفی میان دو کشور این است که آمریکا سفیرش در کویت، آلینا رومانفسکی را به عراق منتقل و وی از ژوئن 2022 میلادی کار خود را در بغداد آغاز کرد. سفیر آمریکا در دانشگاه تل آویو تحصیل کرده بود و برای سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) کار می کرد. وی سپس به عنوان یک مدیر ارشد با صهیونیست ها همکاری کرد. 


به نظر می آید مأموریت سفیر آمریکا در عراق جلوگیری از حملات این کشور به پایگاه های آمریکایی به وسیله گروه های عراقی است. گزارش‌ها نشان می دهند نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه دست‌کم در یک ماه اخیر بیش از ۶۱ بار هدف حمله قرار گرفته‌اند.


گروه های مقاومت عراق از ابتدا قصد خود را برای هدف قرار دادن نیروهای آمریکایی با هدف جلوگیری از مداخله مستقیم آمریکا در جنگ غزه اعلام کرده اند. عراق همچنین از رهگذر این حملات به دنبال پایان دادن به حضور آمریکا در عراق و سوریه و سپس حذف کامل این نیروها از غرب آسیاست.

وزیر امور خارجه کویت در اعتراض به موضع دولت آمریکا که رژیم صهیونیستی را مسلح می کند و در جنایت های آن مشارکت دارد، باید از پذیرش استوارنامه ساساهارا خودداری کند


درباره کویت، سفارت آمریکا در این کشور تقریباً بیش از یک سال سفیر نداشت، زیرا واشنگتن سفیر خود را به عراق منتقل کرده بود. به تازگی واشنگتن به کویت فشار می آورد تا کارن ساساهارا را به عنوان سفیر جدید آمریکا بپذیرد. بررسی زندگینامه رسمی سفیر آمریکا نشان می دهد وی میان سال های 2018 تا 2019 میلادی پس از انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی از تل آویو به قدس اشغالی با حمایت های دولت دونالد ترامپ، سرکنسول سفارت آمریکا در قدس اشغالی بود. همچنین می توان دریافت وی مدت ها به عنوان رئیس یکی از بخش های اداره اطلاعات و پژوهش های آمریکا کار می کرد.


آمریکا فشارهای خود را برای پذیرش انتصاب سفیر جدیدش، آن هم پس از مخالفت و رد به وسیله مجلس نمایندگان کویت افزایش داده است، این مخالفت ها پس از عملیات «طوفان الاقصی» از سوی طرف کویتی بیشتر شد. در این راستا عبدالکریم الکندری (نماینده مجلس ملی کویت در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی X (توییتر سابق) نوشت، وزیر امور خارجه کویت در اعتراض به موضع دولت آمریکا که رژیم صهیونیستی را مسلح می کند و در جنایت های آن مشارکت دارد، باید از پذیرش استوارنامه ساساهارا خودداری کند.


پس از عملیات «طوفان الاقصی» به خوبی روشن شد چگونه آمریکا از تمام منابع و ظرفیت سفارتخانه هایش برای حمایت از رژیم صهیونیستی و تضعیف نقش اعراب در حمایت از ملت فلسطین و دفاع از اهالی نوار غزه که در معرض نسل کشی هستند، استفاده کرد. دولت ها و کشورهای منطقه باید مراقب سفارتخانه های به اصطلاح آمریکایی باشند، زیرا دیپلمات هایشان در پوشش نمایندگی دیپلماتیک مأموریت های مشکوکی انجام می دهند .

 

ارسال نظر