تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد

کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری یک کلاهبردار حرفه‌ای خبر داد که با دلار‌های تقلبی اقدام به خرید طلا کرده بود. در بازرسی از مخفیگاه متهم، ۱۰ هزار دلار جعلی کشف و ضبط شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۹ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 09
کد خبر: ۲۷۵۳۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمدقاسم طرهانی عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای اظهار داشت: در تاریخ پانزدهم فروردین‌ماه، خانمی با مراجعه به پلیس آگاهی شهرستان ری اعلام کرد که قصد فروش دستبند طلای خود را در ایام نوروز داشته و آن را با قیمتی بالاتر از نرخ عرف، در فضای مجازی به فروش گذاشته بود.

وی افزود: پس از چند روز، فردی با این خانم تماس گرفته و پیشنهاد معاوضه طلا با دلار را مطرح می‌کند. طعمه این کلاهبردار، به‌دلیل ظاهر آراسته و فن بیان قوی او، فریب خورده و طلای خود را به ارزش تقریبی ۲۵۰ میلیون تومان با دلار معاوضه می‌کند. اما چند روز بعد و در مراجعه به صرافی، مشخص می‌شود که اسکناس‌ها جعلی بوده و در واقع، طعمه یک کلاهبرداری سازمان‌یافته شده است.

فرمانده انتظامی ری ادامه داد: با آغاز رسیدگی به پرونده، کارآگاهان دایره جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی شهرستان ری اقدامات فنی و اطلاعاتی گسترده‌ای را آغاز کردند که در نهایت با اشراف اطلاعاتی، هویت و مخفیگاه متهم در یکی از شهرستان‌های همجوار شناسایی شد. پس از اخذ دستور قضایی، مأموران در عملیاتی ضربتی متهم را دستگیر کردند.

وی تصریح کرد: متهم در بازجویی‌ها به بزه انتسابی اعتراف کرده و توسط مالباخته نیز شناسایی شد. پس از تشکیل پرونده، متهم برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شده است.

سردار طرهانی در پایان با هشدار به شهروندان خاطرنشان کرد: در معاملات طلا و ارز، حتماً به واحد‌های رسمی و دارای مجوز مراجعه کنید. انجام معاملات در فضای مجازی و بدون نظارت صنفی، می‌تواند زمینه‌ساز خسارت‌های جبران‌ناپذیر باشد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار