قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

جزئیات طرح الزام بازگشت خانواده‌های مسئولان به کشور

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی آخرین وضعیت طرح دو فوریتی الزام بازگشت اعضای خانواده‌های مسئولان به کشور را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۱۰

سیدحسین نقوی‌حسینی نماینده مردم ورامین  با اشاره به آخرین وضعیت طرح دو فوریتی الزام بازگشت اعضای خانواده‌های مدیران و مسئولان جمهوری اسلامی به کشور، گفت: این طرح که شامل یک ماده واحده و یک تبصره است به هیئت‌رئیسه پارلمان ارائه شده و در سامانه قرار گرفته است.

 

او افزود: پیش از این چهل نفر از نمایندگان این طرح دو فوریتی را امضا کردند اما اکنون به صورت روزانه بسیاری از همکاران به سیستم مراجعه و موافقت خود را با آن اعلام می‌کنند لذا بر تعداد امضا‌های آن افزوده شده است.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: اکنون حدود ۴۰ طرح دو فوریتی در نوبت دستور کار صحن علنی مجلس قرار دارد و براین اساس زمان اعلام وصول و بررسی طرح‌ دو فوریتی الزام بازگشت اعضای خانواده‌های مدیران و مسئولان جمهوری اسلامی به کشور مشخص نیست ولی تلاش می‌کنیم تا به طور حتمی بررسی و تصویب آن به این دور از مجلس برسد.

 

در ماده واحده این طرح ذکر شده است؛ اعضای درجه یک خانواده مسئولان کشور از جمله سیاسی و حرفه‌ای اعم از همسر و فرزندان باید به داخل کشور برگردند در غیر این صورت سه ماه پس از تصویب این قانون اگر این اتفاق نیفتاد آن مسئول باید از سمت خود استعفا بدهد.

 

همچنین در تبصره ماده واحده این طرح نیز ذکر شده است؛ ماموران دولتی و دانشجویانی که بورسیه تحصیلی وزارت علوم هستند و اساتیدی که فرصت مطالعاتی دارند از این قانون مستثنی می‌شوند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر