درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

جزئیات طرح الزام بازگشت خانواده‌های مسئولان به کشور

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی آخرین وضعیت طرح دو فوریتی الزام بازگشت اعضای خانواده‌های مسئولان به کشور را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۱۰

سیدحسین نقوی‌حسینی نماینده مردم ورامین  با اشاره به آخرین وضعیت طرح دو فوریتی الزام بازگشت اعضای خانواده‌های مدیران و مسئولان جمهوری اسلامی به کشور، گفت: این طرح که شامل یک ماده واحده و یک تبصره است به هیئت‌رئیسه پارلمان ارائه شده و در سامانه قرار گرفته است.

 

او افزود: پیش از این چهل نفر از نمایندگان این طرح دو فوریتی را امضا کردند اما اکنون به صورت روزانه بسیاری از همکاران به سیستم مراجعه و موافقت خود را با آن اعلام می‌کنند لذا بر تعداد امضا‌های آن افزوده شده است.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: اکنون حدود ۴۰ طرح دو فوریتی در نوبت دستور کار صحن علنی مجلس قرار دارد و براین اساس زمان اعلام وصول و بررسی طرح‌ دو فوریتی الزام بازگشت اعضای خانواده‌های مدیران و مسئولان جمهوری اسلامی به کشور مشخص نیست ولی تلاش می‌کنیم تا به طور حتمی بررسی و تصویب آن به این دور از مجلس برسد.

 

در ماده واحده این طرح ذکر شده است؛ اعضای درجه یک خانواده مسئولان کشور از جمله سیاسی و حرفه‌ای اعم از همسر و فرزندان باید به داخل کشور برگردند در غیر این صورت سه ماه پس از تصویب این قانون اگر این اتفاق نیفتاد آن مسئول باید از سمت خود استعفا بدهد.

 

همچنین در تبصره ماده واحده این طرح نیز ذکر شده است؛ ماموران دولتی و دانشجویانی که بورسیه تحصیلی وزارت علوم هستند و اساتیدی که فرصت مطالعاتی دارند از این قانون مستثنی می‌شوند.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر