کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

با مصرف این سبزی‌ها از سرماخوردگی و سرفه در امان باشید

سوز سرمای زمستان نه تنها ما را وادار به پوشیدن لباس‌های بیشتر می‌کند که عادات غذایی‌مان را نیز تغییر می‌دهد، زیرا افراد بیشتر سعی می‌کنند غذا‌هایی را در رژیم غذایی خود بگنجانند که بتواند آن‌ها را گرم نگه دارد و در برابر سرماخوردگی و سرفه از آن‌ها محافظت کند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۱ - ۱۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 04
کد خبر: ۲۱۶۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف به راحتی در برابر عفونت‌های ویروسی آسیب پذیر هستند. بنابراین، برای سالم ماندن در این فصل، مهم است که مواد خوراکی را در رژیم غذایی خود بگنجانید که به افزایش ایمنی بدن کمک می‌کند. تعجب خواهید کرد اگر بدانید که برخی از «سبزیجات ریشه‌ای» وجود دارند که در این فصل به راحتی در دسترس هستند و می‌توانند به سلامت شما کمک کنند. در این مطلب به تعدادی از مهم‌ترین آن‌ها پرداخته‌ایم.

هویج

با فرا رسیدن فصل زمستان، هویج قرمز نیز به وفور در بازار‌ها یافت می‌شود. هویج، سرشار از بتاکاروتن، منبع غنی ویتامین A است. به همین دلیل است که به بهبود سلامت چشم کمک می‌کند. هویج دارای مقادیر زیادی فیبر نیز هست که فرآیند متابولیک (سوخت وساز) را بهبود می‌بخشد.

زنجبیل

استفاده از زنجبیل در فصل زمستان فواید زیادی دارد. مواد مغذی مختلف موجود در زنجبیل باعث افزایش متابولیسم (سوخت و ساز) می‌شود. ترکیبات آن مانند جینجرول و شوگائول برای تحریک آنزیم‌های گوارشی مناسب است. علاوه بر این، ماهیت ترموژنیک آن دمای بدن را کاهش می‌دهد و در نتیجه فعالیت متابولیک را افزایش می‌دهد.

سیب زمینی شیرین

سیب زمینی شیرین برای بیماران دیابتی یک موهبت است. این نوع سیب زمینی به کنترل سطح قند خون کمک می‌کند. سیب زمینی شیرین سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی مانند فیبر، ویتامین‌های A و C و بتاکاروتن است که فواید زیادی برای سلامتی در زمستان دارد. این سبزی به طور طبیعی شیرین، سرشار از فیبر بالا است که به کاهش سرعت جذب قند کمک می‌کند. همچنین می‌تواند احتمال مقاومت به انسولین را کاهش دهد.

شلغم

شلغم یکی از محبوب‌ترین سبزیجات ریشه‌ای است که در فصل زمستان در سبزی فروشی‌ها به فروش می‌رسد. شلغم غنی از فیبر و آنتی اکسیدان ها، به ویژه ویتامین C است که با کمک به رشد باکتری‌های سالم روده، سلامت روده را بهبود می‌بخشد. این سبزی همچنین می‌تواند به متابولیسم متعادل‌تر کمک کند.

ترب یا تربچه

ترکیباتی مانند گلوکوزینولات در تربچه با تحریک آنزیم‌های تجزیه کننده غذا به هضم کمک کرده و جذب مواد مغذی را تقویت می‌کند و همچنین ممکن است به حمایت از عملکرد‌های متابولیک کمک کند (گلوکوزینولات‌ها ترکیبات فعال بیولوژیکی هستند که در خانواده گیاهان چلیپایی (صلیبی شکل) از جمله کلم بروکلی، کلم، گل کلم، کلزا، خردل و ترب یافت می‌شوند. این ترکیبات غنی از گوگرد در واکوئل‌های گیاه ذخیره می‌شوند و به ویژه در دانه‌ها، ریشه‌ها و برگ‌های جوان به وفور یافت می‌شوند).

سیر

سیر که جزء ضروری غذا‌های نواحی مرطوب ایران به ویژه شمال کشور است، علاوه بر افزایش طعم غذا، فواید بسیاری نیز برای سلامتی دارد. سیر حاوی آلیسین و سایر ترکیبات گوگرد با خواص ضد التهابی است. این ترکیبات با کاهش التهاب در بدن، عملکرد‌های متابولیک را تقویت می‌کنند. / همشهری آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار