المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

اردوغان: آمریکا بیش از 30 هزار کامیون سلاح به سوریه ارسال کرده است

اردوغان: آمریکا بیش از 30 هزار کامیون سلاح به سوریه ارسال کرده است رئیس جمهور ترکیه روز شنبه در سخنانی گفت که آمریکا تاکنون بیش از 30 هزار کامیون سلاح به سوریه ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر ،‌ «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز یکشنبه در سخنرانی گفت که هیچ راهی وجود ندارد که بتوانیم آموزش سازمان‌های تروریستی نظیر «وای‌پی‌جی» و «پی‌وای‌دی» در سوریه را تحمل کنیم.

 

وی در ادامه گفت: زمانی که کار ما در شرق فرات به پایان رسید قصد داریم که دست کم 1 میلیون نفر را به آنجا منتقل کنیم و اگر این موضوع اتفاق نیفتد ما گزینه دیگری نداریم مگر آنکه مرزهای کشور را (به سوی اروپا) بگشاییم.

 

اردوغان در ادامه گفت: «ترکیه چگونه می‌تواند بار 4 میلیون پناهنده را تحمل کند؟ آنها باید اندکی درباره این موضوع فکر کنند و درباره آن تاسف بخورند.»

 

رئیس جمهور ترکیه افزود: «آمریکا بیش از 30 هزار کامیون سلاح به سوریه ارسال کرده است. آنها قصد دارند با این سلاح‌ها با چه کسانی بجنگند؟ فقط یک کشور وجود دارد و آن ترکیه است. آیا ما می‌توانیم این را بپذیریم؟»

 

اردوغان پنجشنبه گذشته نیز در سخنرانی تهدید کرده بود که اروپا و جامعه جهانی کمک‌های لازم برای نگهداری مهاجران سوری در ترکیه را ارائه نکرده‌اند و شاید لازم باشد که ترکیه دروازه‌های مرزی را گشوده و اجازه دهد پناهجویان به اروپا بروند.

 

آمریکا و ترکیه اخیرا به توافق رسیده‌اند تا برای محقق کردن درخواست‌های آنکارا برای دور کردن تهدید‌های تروریستی از مرزهای جنوبی خود، منطقه امنی در امتداد این مرزها با سوریه و به عمق ۳۰ الی ۴۰ کیلومتر ایجاد شود و شبه‌نظامیان کرد از مرز دور شوند. «حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه نیز چندی پیش از آغاز به کار مرکز عملیات مشترک با آمریکا درباره منطقه امن در شمال سوریه خبر داد.

 

روز سه‌شنبه نیز سخنگوی شبه‌نظامیان کُرد سوری اعلام کرد در راستای توافق با آمریکا برای ایجاد منطقه امن در شمال سوریه، این نیروها به زودی برخی از پایگاه‌ها و استحکامات خود در نزدیکی مرز ترکیه را جمع‌آوری می‌کنند.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار