وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

کاخ سفید: به دنبال پاسخ مناسب به حملات یمن علیه کشتی‌ها هستیم

مشاور امنیت ملی کاخ سفید شامگاه دوشنبه گفت که آمریکا در حال مشورت با متحدانش برای یافتن پاسخ مناسب به حملات یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، «جِیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید شامگاه دوشنبه گفت که آمریکا در حال مشورت با متحدانش برای یافتن پاسخ مناسب به حملات یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی است.

 

سالیوان طی نشست خبری توضیح داد: «ما گفته‌ایم که کل جهان، نه فقط آمریکا، باید با این تهدید نوظهور حوثی‌ها مقابله کنند. ما در مشورت با متحدانمان، اقدام مناسب را انجام می‌دهیم».

 

وی درباره گزارش‌ها مبنی بر برنامه آمریکا برای سکونت‌دادن اهالی غزه در کشورهای دیگر نیز گفت که هم‌اکنون هیچ مذاکره‌ای در این زمینه انجام نشده است.

 

پیش از این، فرمانده دفاع سواحل یمن با تاکید بر اینکه یمنی‌ها در دفاع از مردم فلسطین تنها به شعار دادن اکتفا نخواهند کرد، هشدار داد نیروهای این کشور از امکانات لازم برخوردارند و دریای سرخ را به گورستان کشتی‌‌های اسرائیلی تبدیل خواهند کرد.

 

ارتش یمن همزمان با عملیات روز یکشنبه علیه کشتی‌های صهیونیستی، چند عملیات دیگر علیه کشتی‌هایی مرتبط با این رژیم انجام داده که در یکی از این عملیات‌ها نیروی دریایی یمن کشتی صهیونیستی به نام «گلکسی لیدر» را در دریای سرخ تحت کنترل خود درآورد و سپس آن را به سواحل الحدیده در غرب یمن هدایت کرد.

 

نیروهای مسلح یمن همچنین از زمان آغاز عملیات «طوفان الاقصی» بارها بندر اشغالی «ایلات» در جنوب اراضی اشغالی فلسطین را هدف حملات پهپاد و موشکی قرار داده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار