عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

انهدام ۲۸ خودروی نظامی اسرائیل در شبانه روز گذشته

ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های قسام گفت: مبارزان قسام طی ۲۴ ساعت گذشته ، ۲۸ خودروی نظامی ارتش اشغالگر را در تمام محورهای درگیری در باریکه غزه منهدم کردند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۵ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، ابوعبیده، سخنگوی نظامی گردان‌های قسام در تشریح دستاوردهای رزمندگان قسام در نبرد با نظامیان رژیم صهیونیستی گفت: مبارزان قسام از فاصله صفر با نظامیان متجاوز صهیونیست درگیر شدند و تعدادی از آنها را به هلاکت رساندند.

 

سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین قسام در سخنانی اعلام کرد که رزمندگان قسام در ۲۴ ساعت گذشته توانستند ۲۸ خودروی نظامی (شامل تانک، خودروی زرهی و نفربر) را در تمام جبهه‌های درگیری در نوار غزه به طور کامل یا جزئی منهدم کنند.

 

پیش از این، مبارزان گردان‌های قسام اعلام کردند که یک تانک اسرائیلی را در منطقه الفالوجا در اردوگاه جبالیا در شمال باریکه غزه با راکت یاسین ۱۰۵ هدف قرار دادند. در این عملیات شماری از نظامیان صهیونیست کشته و یا زخمی شدند. همچنین در درگیری با یک یگان اسرائیلی در منطقه الفالوجا، شماری از نظامیان صهیونیست را به هلاکت رساندند.

 

گردان‌های قسام همچنین اعلام کرد که درگیری‌های شدید با نظامیان صهیوینست در الفالوجا همچنان ادامه دارد و رزمندگان ۵ خودروی نظامی اسرائیل را هدف قرار دادند.

 

مبارزان قسام، نظامیان اسرائیلی که در داخل ساختمانی در بیت حانون در شمال باریکه غزه مستقر شده بودند، هدف حمله‌های راکتی قرار دادند.

 

گردان‌های قسام از هدف قرار دادن یک تانک اسرائیلی با بمب‌های «شواظ» در بیت حانون در شمال نوار غزه و نیز ۴ خودروی نظامی ارتش اشغالگر در شرق غزه با راکت یاسین ۱۰۵ خبر دادند.

 

گردان‌های قسام همچنین اعلام کرد یک تانک اسرائیلی را که تلاش می‌کرد به شرق بیت لاهیا نفوذ کند، با راکت «یاسین ۱۰۵» منهدم کرده است.

 

صبح امروز نیز گردان‌های قسام از هدف قرار دادن ۱۰ خودروی زرهی ارتش صهیونیستی و دو پایگاه اسرائیلی خبر داد.

 

در بیانیه گردان‌های قسام آمده است: مبارزان گردان‌های قسام توانستند صبح امروز ۵ دستگاه تانک و ۵ نفربر رژیم صهیونیستی را در محور شرق غزه با راکت یاسین ۱۰۵ هدف قرار دهند.

 

در بیانیه قسام آمده است که مبارزان توانستند تعدادی از نظامیان دشمن را از فاصله صفر در منطقه شیخ رضوان به هلاکت برسانند و به سلامت به پایگاه‌های خود بازگردند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر