«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

تداوم تهاجم زمینی به غزه تا ژانویه ۲۰۲۴

تداوم تهاجم زمینی به غزه تا ژانویه ۲۰۲۴ مقام‌های ارشد آمریکایی به شبکه «سی‌ان‌ان» گفتند که کاخ سفید نگران است عملیات زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه، طی هفته‌های آینده به چه نحوی پیش می‌رود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۷ - ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 06
کد خبر: ۲۱۷۱۰۷

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه «سی‌اِن‌اِن» بامداد چهارشنبه به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد که واشنگتن انتظار دارد مرحله کنونی تهاجم زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه تا ماه ژانویه سال ۲۰۲۴ ادامه یابد.

 

یک منبع اطلاعاتی نیز به این شبکه گفت: «ارزیابی‌های آمریکا نشان می‌دهد که اسرائیل نمی‌تواند سطح فشرده کنونی عملیات خود را برای یک دوره بدون انتها تضمین کند».

 

سی‌ان‌ان در ادامه به نقل از منابع آگاه مدعی شد: «اگر هشدارهای آمریکا نبود، اسرائیل قصد داشت کل نوار غزه را با خاک یکسان کند».

 

این شبکه به نقل از دیگر مقام‌های ارشد دولت آمریکا، که نامشان فاش نشد، گزارش داد که کاخ سفید نگران است عملیات زمینی رژیم صهیونیستی به نوار غزه، طی هفته‌های آینده به چه نحوی پیش می‌رود و درباره تلفات غیرنظامیان به تل‌آویو هشدار داده است.

 

یک منبع دیگر به سی‌ان‌ان گفت که باور دولت آمریکا این است که رژیم صهیونیستی نمی‌تواند تا پایان سال جاری میلادی به هدف خود یعنی جلوگیری از تکرار عملیاتی مشابه طوفان الاقصی توسط حماس دست یابد و تل‌آویو به تلاش برای این هدف در طولانی مدت ادامه خواهد داد.

 

پیش از این نیز مقام‌های آمریکایی به پایگاه خبری «آکسیوس» گفتند که واشنگتن می‌خواهد از خلاء حاکمیتی و امنیتی در غزه پس از جنگ جلوگیری کند تا از ظهور مجدد حماس ممانعت بشود./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار