یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

تلاش آمریکا برای ایجاد کریدور امن برای کشتی‌های اسرائیلی

تلاش آمریکا برای ایجاد کریدور امن برای کشتی‌های اسرائیلی وزارت خارجه آمریکا می‌گوید نماینده ویژه خود را به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس می‌فرستد تا با شرکای واشنگتن درباره تأمین امنیت دریانوردی گفت‌و‌گو کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۰ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه آمریکا، امروز (سه‌شنبه)، اعلام کرد «تیم لندرکینگ» نماینده واشنگتن در امور یمن طی هفته جاری به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس سفر خواهد کرد تا درباره ایجاد امنیت در دریای سرخ رایزنی کند.

 

براساس گزارش شبکه «المیادین»، واشنگتن اشاره کرد لندرکینگ با گروهی از شرکای اصلی آمریکا در زمینه دریایی و «ایجاد کریدوری امن برای باربری بین‌المللی» تشکیل جلسه خواهد داد.

 

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا نیز روز دوشنبه گفته بود واشنگتن با تعدادی از کشورها درباره ایجاد یک گروه در دریای سرخ در حال گفت‌و‌گو است.

 

از سوی دیگر، منابع اسرائیلی خبر داده بودند تل‌آویو رسما از چند کشور از جمله انگلیس و ژاپن خواسته برای تضمین «آزادی دریانوردی در تنگه باب‌المندب» گروهی دریایی تشکیل دهند.

 

این تحرکات بعد از حمله اخیر نیروی دریایی یمن به دو کشتی اسرائیلی در دریای سرخ صورت می‌گیرد که طبق اعلام ارتش یمن یکی از آن‌ها با موشکی دریایی و دیگری با پهپادی دریایی هدف قرار گرفت.

 

صنعاء تاکید کرده است که در تلاش برای تامین امنیت دریانوردی در تنگه باب‌المندب و دریای سرخ است و تنها کشتی‌های اسرائیلی هدف نیروهای یمنی خواهند بود.

 

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرده است که ارتش یمن تا زمان تداوم حملات رژیم صهیونیستی به مردم فلسطین، تمام کشتی‌های اسرائیلی را در دریای سرخ هدف حمله قرار خواهد داد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار