۸۶ درصد ظرفیت مخزن سد کرج خالی است میانگین نرخ اجاره بها در تهران قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ + جدول قیمت دلار آمریکا در بازار مبادله امروز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر + جدول قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱۷ مهر کاهش قیمت جهانی طلا امروز پنجشنبه ۱۷ مهر واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار

مالیات از ۶۶ هزار خانه خالی، فقط ۸.۸ میلیارد تومان

مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: از ۶۶ هزار واحد مسکونی خالی مربوط به سال ۱۴۰۰ تاکنون ۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان مالیات وصول شده که ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان از آن امسال وصول شده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 09
کد خبر: ۲۱۷۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، مستوفی، مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی در خصوص آخرین آمار خانه‌های خالی گفت: در خصوص عملکرد سال 1400 از سوی وزارت راه و شهرسازی در ابتدا 510 هزار واحد مسکونی خالی معرفی شد، اما در مرحله بعد این تعداد به 290 هزار واحد رسید و در نهایت بر اساس آخرین آماری که آبان به سازمان مالیاتی ارائه شد این تعداد به 66 هزار واحد رسید.

 

وی افزود: از این تعداد تاکنون 868 نفر مالیات ابلاغ شده را پذیرفته و پرداخت کرده اند که از این محل 8 میلیارد و 800 میلیون تومان وصول شده است.

 

مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی افزود: 6 میلیارد و 200 میلیون تومان از این عملکرد در سال 1401 وصول شده و بقیه 2 میلیارد و 600 میلیون تومان امسال وصول شده است.

 

مستوفی گفت: در خصوص عملکرد مربوط به سال 1401 طبق آخرین آمار 19 هزار واحد مسکونی خالی معرفی شده است که محاسبه میزان مالیات به زودی انجام می‌شود و اطلاع رسانی هم می‌شود.

 

وی خاطر نشان کرد: خانه‌های خالی سال 1402 هم تا پایان سال وقت برای معرفی از سوی وزارت راه و شهرسازی وجود دارد.

 

مدیرکل دفتر حسابرسی مالیاتی سازمان امور مالیاتی در پایان گفت: تاکنون مالیات‌هایی که از محل مالیات بر خانه‌های خالی وصول شده است همه به حساب صندوق مسکن واریز شده است./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار