پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

معجزه رزماری در جلوگیری از ایجاد مواد سرطانزا

رزماری از ایجاد مواد سرطانزا در گوشت جلوگیری می‌کند
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۲ - ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 09
کد خبر: ۲۱۷۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مواد سرطانزا به نام heterocyclic amines که هنگام پختن انواع گوشت (گوشت قرمز، پرندگان، ماهی و سوسیس) در درجه حرارت بالا در آن تشکیل می‌شوند در ایجاد سرطان‌های مختلف در انسان مانند سرطان معده، روده بزرگ، ریه، پستان و پروستات نقش دارند.

رزماری (اکلیل کوهی) (Rosmarinus officinalis) گیاهی معطر از خانواده نعناع است که افزودن عصاره آن به گوشت از ایجاد مواد سرطانزای مذکور جلوگیری می‌کند.

گمان می‌رود که ترکیبات پلی فنل مانند rosmarinic acid، carnosol و carnosic acid به علت اثر آنتی اکسیدانی در این خاصیت رزماری دخالت دارند. / بهداشت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار