معجزه رزماری در جلوگیری از ایجاد مواد سرطانزا-راهبرد معاصر

معجزه رزماری در جلوگیری از ایجاد مواد سرطانزا

رزماری از ایجاد مواد سرطانزا در گوشت جلوگیری می‌کند
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۲ - ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 09
کد خبر: ۲۱۷۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مواد سرطانزا به نام heterocyclic amines که هنگام پختن انواع گوشت (گوشت قرمز، پرندگان، ماهی و سوسیس) در درجه حرارت بالا در آن تشکیل می‌شوند در ایجاد سرطان‌های مختلف در انسان مانند سرطان معده، روده بزرگ، ریه، پستان و پروستات نقش دارند.

رزماری (اکلیل کوهی) (Rosmarinus officinalis) گیاهی معطر از خانواده نعناع است که افزودن عصاره آن به گوشت از ایجاد مواد سرطانزای مذکور جلوگیری می‌کند.

گمان می‌رود که ترکیبات پلی فنل مانند rosmarinic acid، carnosol و carnosic acid به علت اثر آنتی اکسیدانی در این خاصیت رزماری دخالت دارند. / بهداشت نیوز

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار