اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

مدودف: شولتز «مثل ریگ» دروغ می‌گوید

مدودف: شولتز «مثل ریگ» دروغ می‌گوید معاون شورای امنیت روسیه تاکید کرد که صدر اعظم آلمان درباره توقف عرضه گاز روسیه به اتحادیه اروپا، «دروغ» می‌گوید.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 10
کد خبر: ۲۱۷۷۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری مدودف، معاون شورای امنیت روسیه اظهارات اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان که مدعی شده بود مسکو و شخص ولادیمیر پوتین، مسئول اصلی بحران انرژی در اروپا هستند، گفت که شولتز «دروغگو» است.

 

شولتز در جریان سخنرانی برای حزب سوسیال دمکرات حاکم، در برلین، روسیه و پوتین را به توقف عرضه گاز به اتحادیه اروپا متهم کرد.

 

وی با تمجید از تلاش‌های دولت برای خرید گاز از کشوری دیگر، مدعی شد: این رییس جمهور روسیه بود که عرضه گاز از طریق خطوط لوله صدمه«ندیده» را متوقف کرد. در نتیجه تامین ۵۰ درصد گاز آلمان در ابهام قرار گرفت. ۵۰ میلیارد مکعب گازی که از طریق این خطوط تامین می‌شد، از دسترس خارج شد.

 

این ادعا واکنش تند مدودف در شبکه اجتماعی ایکس(توییتر سابق) را به دنبال داشت. رییس جمهور سابق روسیه صراحتا شولتز را به دروغگویی متهم کرد و نوشت: آلمان مثل ریگ دروغ می‌گوید! آنها خودشان(گاز) را رد کردند و به خاطر نفرت از روسیه سر مردم خودشان کلاه گذاشتند و حالا هم دروغ می‌گویند و شانه خالی می‌کنند!

 

هرچند شولتز به طور مستقیم درباره این موضوع شفاف‌سازی نکرد اما مشخصا منظور او تنش‌های مرتبط با خطوط لوله نورد استریم یک و ۲ بود؛ تنش‌ها و مناقشاتی که در نهایت اندکی بعد به وقوع انفجار و خرابکاری در این خطوط لوله در ۲۶ سپتامبر پارسال منجر شد.

 

غول انرژی روسیه موسوم به «گازپروم» در آن برهه مجبور شد تا تحویل و عرضه گاز از طریق این خطوط لوله را به دلیل مسائل فنی مرتبط با تعمیر و نگهداری نورد استریم یک، به شدت کاهش دهد/ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده