مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش

ضرورت ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی طی ۷ ماه

ضرورت ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی طی ۷ ماه معاون وزیر نیرو گفت: ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه انرژی خورشیدی در کشور توسط سرمایه گذاران باید طی ۷ ماه انجام شود؛ چراکه ظرفیت آن در کشور ایجاد شده و دولت حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۸۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود کمانی در نشست هم‌اندیشی مدیران صنعت برق کشور با سرمایه‌گذاران برای ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه‌های خورشیدی، درباره روند پیشرفت ساخت این نیروگاه تجدیدپذیر توسط سرمایه‌گذاران داخلی خاطرنشان کرد: برای اینکه امکانات کشور برای ساخت نیروگاه‌ها بلاتکلیف نماند، در فرایند برگزاری مناقصه عمومی برای ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر، سخت‌گیری‌های لازم از جمله الزام دریافت ضمانت‌نامه‌ها انجام شد تا تعهد لازم برای انجام کار از سوی سرمایه‌گذاران اخذ شود.

وی با تاکید بر اینکه باید ساخت ۱۱ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر ظرف ۲ سال آینده به بهره‌برداری برسد تا مشکل ناترازی سوخت و برق در کشور برطرف شود، ادامه داد: کار ویژه‌ای در حال انجام است و مقامات بالای کشور در لحظه در حال پیگیری برای تسهیل امور ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور هستند؛ در پی این امر، وزیر نیرو دستورات لازم را به توانیر و برق منطقه‌ای‌های سراسر کشور ابلاغ کرده است.

معاون وزیر نیرو با تقدیر از همکاری مدیران برق منطقه‌ای در سراسر کشور در فرایند اجرا و نظارت بر فرایند ساخت نیروگاه‌ها، خطاب به مدیران صنعت برق کشور گفت: لازم است صنعت برق کشور از فرصت پیش آمده نهایت بهره را ببرد چرا که دستور وزیر، پشتوانه کار برای تسهیل در امور ساخت نیروگاه‌ها است؛ بنابراین در صورتی که در فرایند ساخت، مسائلی برای اخذ مجوزهای مربوطه رخ دهد با برگزاری جلسات با مراجع ذی‌ربط به سرعت حل می‌شود.

کمانی از سرمایه‌گذاران خواست هر چه سریع‌تر مدیران پروژه‌ها را مشخص کنند تا از امکانات موجود که در اختیارشان گذاشته شده، بهره‌مند شوند. وی تاکید کرد: ساختگاه‌های مورد نیاز باید تا آخر آذرماه به سرمایه‌گذاران تحویل داده شود.

معاون وزیر نیرو با اشاره به اقدامات ساتبا برای تسهیل در ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر خاطرنشان کرد: موضوعات مختلف به صورت موازی در حال پیگیری است تا هم نگرانی سرمایه‌گذاران برای تامین منابع مالی رفع شود و نیز تخصیص زمین، تجهیزات و مسایل مربوط به اتصال به شبکه بدون مشکل انجام شود.

معاون وزیر نیرو تاکید کرد: باید ساخت ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه انرژی تجدیدپذیر توسط سرمایه‌گذاران در کشور ظرف ۷ ماه انجام شود چرا که ظرفیت آن در کشور ایجاد شده و دولت پشت کار ایستاده است.

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق، تولید ۳۰ هزار مگاوات نیروگاه انرژی تجدیدپذیر را اقدام بزرگی در سطح کشور، عنوان و خاطرنشان کرد: دولت سیزدهم جلسات مختلفی در سطح ریاست جمهوری، معاون اول ریاست جمهوری، وزیر نیرو و مراجع ذی‌ربط برای رفع موانع و تسهیل ساخت نیروگاه‌ها برگزار کرده‌اند و فرصت استثنایی برای حل ناترازی سوخت و برق در کشور به وجود آمده است.

وی با اشاره به وضعیت ساخت نیروگاه‌ها در بخش صنایع کشور، تصریح کرد: مدل صنعت برای ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کامل شده و قرارداد سه جانبه‌ای بین سرمایه‌گذار، صنعت و توانیر منعقد شده و صنایع برای ساخت حدود ۳۰۰۰ مگاوات نیروگاه انرژی تجدیدپذیر پروانه گرفته‌اند./ایرنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار