کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

غذا‌هایی که هرگز نباید با میوه‌ها بخورید

متخصصان تغذیه نسبت به مصرف انواع میوه‌ها همراه با یک سری ترکیبات غذایی خاص به دلیل تاثیر معکوس آن‌ها بر سلامت دستگاه گوارش هشدار داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۲ - ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 12
کد خبر: ۲۱۸۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ آرش نهاوندی: انواع میوه به طور کلی سالم و به طور طبیعی سرشار از مواد مغذی ضروری هستند، اما همیشه نمی‌توان میوه‌ها را با هرنوع غذایی صرف کرد. مصرف میوه با ترکیبات غذایی خاص به دلیل بروز مشکلات احتمالی گوارشی یا نگرانی‌هایی در زمینه جذب مواد مغذی، به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

در این مطلب به پنج ترکیب غذایی اشاره می‌کنیم که بهتر است همراه با میوه مصرف نشوند.

غذا‌های غنی از پروتئین

از ترکیب میوه‌ها با غذا‌های غنی از پروتئین مانند گوشت یا تخم مرغ در یک وعده غذایی خودداری کنید. میوه‌ها که سرشار از قند‌های طبیعی هستند، به سرعت هضم می‌شوند، در حالی که هضم پروتئین‌ها بیشتر طول می‌کشد. خوردن میوه و پروتئین با هم ممکن است منجر به ناراحتی گوارشی شود. بهتر است میوه‌ها را به عنوان میان وعده بین وعده‌های غذایی مصرف کنید.

مرکبات با لبنیات

مصرف مرکبات به همراه لبنیات، مانند مصرف پرتقال با شیر یا ماست، ممکن است برای برخی افراد مشکلات گوارشی ایجاد کند. اسید موجود در مرکبات می‌تواند پروتئین‌های موجود در لبنیات را خنثی کند و منجر به ناراحتی معده شود؛ بنابراین بهترین است آن‌ها را جداگانه مصرف کنید یا میوه‌های غیر اسیدی را برای مصرف همراه با لبنیات در نظر بگیرید.

غذا‌های پر نشاسته

ترکیب میوه‌ها با غذا‌های پر نشاسته مانند نان یا سیب زمینی ممکن است منجر به تخمیر آن‌ها در معده شده و باعث ایجاد گاز و نفخ شود. برای کمک به هضم بهتر است غذا‌های نشاسته‌ای را جدا از میوه‌ها مصرف کنید.

خربزه، هندوانه و طالبی

میوه‌هایی مانند هندوانه، طالبی یا عسلک بهتر است به تنهایی خورده شوند. ترکیب آن‌ها با سایر میوه‌ها یا با غذا به دلیل تفاوت در زمان هضم می‌تواند باعث ناراحتی گوارشی شود. خربزه و هندوانه به سرعت هضم می‌شوند، بنابراین بهتر است از آن‌ها به تنهایی لذت ببرید.

بلافاصله بعد از خوردن غذا

خوردن میوه بلافاصله بعد از یک وعده غذایی سنگین ممکن است روند هضم را مختل کند. میوه‌ها به سرعت هضم می‌شوند و زمانی که بلافاصله بعد از غذا مصرف شوند، ممکن است در معده بمانند و تخمیر شوند و هضم آن‌ها دیر انجام گیرد. توصیه می‌شود حداقل تا ۳۰ دقیقه بعد از صرف غذا میوه نخورید./ همشهری آنلاین

ارسال نظر