تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

اعلام شروط مقاومت برای تبادل اسرا با اسرائیل

در سایه افزایش فشار‌ها به کابینه نتانیاهو برای تن‌دادن به توافق با مقاومت فلسطین، دو مقام ارشد جنبش‌های حماس و جهاد اسلامی تاکید کردند که تنها در صورتی تبادل اسرا را می‌پذیرند که تجاوز متوقف و آتش‌بس برقرار شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۹ - ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 16
کد خبر: ۲۱۸۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ «علی ابو شاهین» عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین گفت: ما آماده معامله تبادل اسرا هستیم، اما بعد از برقراری آتش‌بس و ما به این شرط پایبند هستیم.

وی اظهار داشت، دشمن در صورت تداوم طولانی کردن مدت جنگ با مقاومت سخت‌تری روبه رو خواهد شد.

در همین راستا، «اسامه حمدان» از رهبران جنبش حماس گفت، ارتش اشغالگر در غزه از یک شکست به شکستی دیگر منتقل می‌شود.

وی گفت: ما به رویکرد آمریکا و دولت جو بایدن که در کشتار‌های اشغالگران شریک است اعتمادی نداریم. شمال و جنوب نوار غزه با سلاح‌های آمریکایی توسط اشغالگران اسرائیلی مورد حمله قرار می‌گیرد.

حمدان ادامه داد: آنچه اشغالگر امروز در محوطه بیمارستان کمال عدوان در غزه مرتکب شد کشتاری جدید است. حمدان در ادامه گفت، بلدوزر‌های اسرائیلی ده‌ها آواره و بیمار را زنده در اطراف و داخل بیمارستان دفن کردند. مردم غزه به رغم کشتار‌های اشغالگران مقاوم و ثابت‌قدم هستند. اقدامات مستمر دشمن اسرائیلی هیچ مشروعیتی به او در وجبی از خاک ما نخواهد بخشید.

وی عنوان داشت، هدف گرفتن خبرنگاران از جمله «سامر ابودفه» تروریسم صهیونیستی است و پیش از توقف تجاوز و قبول شروط مقاومت، تبادل اسرایی در کار نخواهد بود.

به گزارش الجزیره، تل‌آویو امروز (شنبه) صحنه برپایی تظاهراتی با درخواست از کابینه بنیامین نتانیاهو برای تلاش در جهت آزادی اسرای اسرائیلی نزد مقاومت فلسطین بود.

رادیو رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد، به دنبال کشته شدن سه تن از اسرای اسرائیلی در منطقه الشجاعیه، این رژیم در حال بررسی اقدام برای معامله تبادل اسرا است.

تلویزیون رژیم اسرائیل اعلام کرد، این رژیم پیشنهاد جدیدی را برای آزادی گروگان‌ها بررسی می‌کند.

در همین زمینه، سخنگوی ارتش صهیونیستی گفت: ما مرحله سخت و پیچیده‌ای را داریم و مسائلی است که پیش از این با آن روبه رو نشده بودیم. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار