سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد موافقت کمیسیون امور داخلی مجلس با کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران سخنگوی ستاد انتخابات: ۷۰ هزار شعب اخذ رأی در کشور پیش‌بینی کرده‌ایم اعلام سه روز عزای عمومی و تعطیلی اهواز جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند

اندر قرابت محمودها!

صادقی‌ها و احمدی نژادها شاید در ظاهر رفتارهای سیاسی با یکدیگر متفاوت باشند، اما تطابق تاکتیک ها برای نیل به اهداف مدنظر از آن ها و نمونه های مشابه دیگر در سپهر سیاست، دوقلوی سیاسی ساخته است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۶ - ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - 2018 February 26
کد خبر: ۲۱۹
به گزارش "راهبرد معاصر"؛ محمود صادقی عضو فراکسیون امید مجلس در توئیتر خود نوشت: «هم در غوطه شرقی و هم در روهینگیا مسلمانان قتل عام می شوند، اما در رسانه های رسمی ما هیچ بازتابی ندارد! سیاست ما عین دیانتماست«.


صادقی که پیشتر نیز توئیت های جنجالیش حتی به عذرخواهی از آیت ا.. مکارم هم کشیده شده، این بار پس از دور زدن مفرحانه در حوزه های سیاست داخلی، فرهنگی و اجتماعی سراغی هم از رسانه ها و البته سیاست های خارجی جمهوری اسلامی گرفته تا برای افکارعمومی مشخص نشود اساسا تخصص این نماینده مجلس در چه حوزه ای نمود عینی دارد.


شاید گاف او در نگارش این توئیت یکی از مصادیق عدم تخصص او در ورود به مباحثی ست که صرفا با تکنیک های ژورنالیستی قصد دارد افکارعمومی را در مسیر اهداف سیاسی خویش هدایت کند. او در این توئیت روهینگیا را اسم مکان ذکر کرده، درحالیکه روهینگیا نژاد مسلمانان مظلوم میانمار است که اتفاقا با چراغ سبز سوچی که در نقش عروسک خیمه شب بازی غربی ها در پی عملیاتی کردن دیکته آن هاست صورت می پذیرد.


اما نکته دیگری که در توئیت مذکور کاملا به چشم می خورد نوعی خشم پنهان از اقدامات ارتش سوریه علیه تروریست ها دیده می شود. در حالیکه گروه های تروریستی احرارالشام و جیش‌الاسلام به بدترین شکل ممکن مردم سوریه را قتل عام می کند، ارتش این کشور در حمایت از پایتخت کشور خود و مردمان سرزمین سوریه عملیات هایی را علیه این تروریست‌ها آغاز کرده است.


اینکه چرا دفاع ارتش سوریه از مردم خویش زمینه عصبانیت آقای نماینده را فراهم کرده کاملا مشخص نیست، اما هرچه که هست محمود صادقی ثابت کرده علاقه فراوانی به دیده شدن آن هم به هرقیمتی ست؛ شخصی که بیشترین نقدها را به احمدی نژاد دارد، این روزها خواسته یا ناخواسته پیرو رفتارهای رئیس جمهور سابقی ست که در مسیر دیده شدن حتی حاضرست حقایق را قربانی مطامع سیاسی خویش کند.


صادقی ها و احمدی نژادها شاید در ظاهر رفتارهای سیاسی با یکدیگر متفاوت باشند، اما تطابق تاکتیک ها برای نیل به اهداف مدنظر از آن ها و نمونه های مشابه دیگر در سپهر سیاست، دوقلوی سیاسی ساخته است.

ارسال نظر
آخرین اخبار