وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

هشدار مقام آمریکایی در مورد اتمام بودجه جنگ اوکراین

هشدار مقام آمریکایی در مورد اتمام بودجه جنگ اوکراین سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید گفت که چنانچه کنگره پیش از پایان سال جاری میلادی بسته پیشنهادی «جو بایدن» را تصویب نکند، بودجه اوکراین این ماه تمام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر. یک مقام ارشد آمریکایی گفت که چنانچه کنگره برای تصویب درخواست بسته حمایتی اوکراین که از سوی جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا ارائه شده، اقدامی نکند، بودجه اوکراین این ماه تمام می‌شود.

 

کربی به خبرنگاران گفت که دولت بایدن قصد دارد یک بسته کمک نظامی دیگر را هم برای اوکراین در ماه جاری و تا پیش از پایان سال ۲۰۲۳ اعلام کند، اما پس از آن، بودجه اوکراین تمام خواهد شد.

 

به گفته سرهنگ گارون گارن سخنگوی پنتاگون، وزارت دفاع هنوز به میزان ۴.۴ میلیارد دلار بودجه برای ارائه تسلیحات به اوکراین دارد. اما تسلیحاتی که وزارت دفاع آمریکا می‌تواند به اوکراین بفرستد، به دلیل تامین بودجه لازم برای تکمیل ذخایر آمریکا با محدودیت روبرو شده و در نتیجه می‌توان گفت تقریبا چیزی برای ارسال وجود ندارد.

 

مایک مک‌کورد کنترل‌کننده امور مالی پنتاگون اخیرا در نامه‌ای از کنگره خواست تا در مورد کمک‌های نزدیک به ۱۱۱ میلیارد دلاری بایدن که در کنگره مانده و تصویب نشده وارد عمل شود.

 

وی در این نامه نوشت: کنگره باید بدون تاخیر در مورد درخواست تکمیلی دولت اقدام کند. انجام این کار در راستای منافع ملی ما است و برای آزادی اوکراین ضروری است.

 

اما گفته می‌شود اعضای کنگره که توجه به امنیت مرزی را در اولویت قرار داده‌اند، همچنان فاصله زیادی تا تائید و تصویب این بسته حمایتی دارند.

 

چاک شومر رهبر اکثریت سنا، از سناتور‌ها خواست تا به جای رفتن به تعطیلات پیش از سال نو، این هفته بازگردند تا در چارچوب توافق پیش بروند.

 

هرچند لیندسی گراهام سناتور جمهوریخواه نیز خاطرنشان کرد که پس از هفته‌ها مذاکره، هیچ چشم اندازی برای توافق تا پیش از پایان سال وجود ندارد و این امر می‌تواند کمک‌های بیشتر آمریکا به اوکراین را به خطر اندازد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار