واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴ زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند واکنش عضو کمیسیون امنیت مجلس به ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه

پورمحمدی:۷ نامزد زن در فهرست انتخاباتی شورای وحدت در تهران حضور دارند

عضو هیات مرکزی انتخابات شورای وحدت اعلام کرد: در لیست انتخاباتی این شورا در تهران، ۷ نفر از بانوان با عنایت به تخصص و شایستگی حضور خواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ در نشست هیات عالی شورای وحدت که صبح سه‌شنبه ۲۸ آذرماه در حسینیه سیدالشهدا برگزار شد، در خصوص کم و کیف جمع بندی و تدوین لیست انتخاباتی تهران بزرگ و حضور اقشار مختلف بحث و بررسی شد.

حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی در این نشست با اشاره به شأن و جایگاه خاص زنان به عنوان نیمی از جامعه گفت: در کارهای اجرایی و دقیق هر جا خانم ها عهده دار کار شده اند غالبا تجربه خوب و قابل توجهی رقم خورده است. ما بر این باوریم که حضور و نقش زنان با عنایت به تخصص های گوناگونی که می توانند داشته باشند و در مجلس مورد نیاز باشد بسیار تعیین کننده است.

وی افزود: ما نه تنها در تهران بلکه در استان‌ها نیز پیگیری می کنیم و خواسته ایم که از بانوان کارآمد، متخصص و شایسته استفاده شود و خانم ها در لیست های انتخاباتی حضور پررنگ و فعال داشته باشند. بر این اساس در لیست انتخاباتی شورای وحدت در تهران، ۷ نفر از بانوان با عنایت به تخصص و شایستگی حضور خواهند داشت.

در ادامه این نشست در خصوص حضور سایر اقشار شامل جوانان و روحانیت نیز در لیست شورای وحدت افرادی در تهران بحث و بررسی و مقرر شد: افراد تنها با لحاظ تخصص و شایستگی و صلاحیت، انتخاب خواهند شد. بر این اساس در لیست انتخاباتی تهران بزرگ، ۱۰ نفر از جوانان حضور پیدا می کنند. همچنین مقرر شد در عرصه همه استانها همین رویه پیاده سازی شود یعنی یک سوم کاندیداهای شورای وحدت را جوانان تشکیل دهند.

در ادامه ابوالقاسم رئوفیان عضو هیات عالی شورای وحدت با اشاره به ویژگی های نماینده کارآمد و متناسب با نیازهای روز جامعه و نظام گفت: باید با شاخص گرایی و دقت در مولفه های اصلی نامزدهای انتخابات یک لیست متناسب با گام دوم انقلاب و متشکل از افراد با سابقه و موثر ارایه دهیم.

محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین و عضو هیات عالی شورای وحدت نیز در این نشست با تاکید بر اهمیت برگزاری با شکوه انتخابات مجلس گفت: مسأله مشارکت برای ما مسأله اصلی در انتخابات پیش رو است و نتیجه چندان مهم نیست. مهم این است که مشارکت در انتخابات با نرخ بالا و قابل توجه صورت پذیرد و اینکه چه کسی پیروز می شود اهمیت چندانی ندارد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار