بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

جهاد اسلامی: آرزو‌های واشنگتن درباره فلسطین نقش بر آب خواهد شد

جهاد اسلامی: آرزو‌های واشنگتن درباره فلسطین نقش بر آب خواهد شد معاون دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین تأکید کرد جنگ و تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به غزه توسط غرب با هدف حفظ بازدارندگی رژیم صهیونیستی مدیریت می‌شود و آرزو‌ها و توهمات آمریکا در منطقه، این بار نقش بر آب و دفن خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد الهندی تأکید کرد هدف رژیم صهیونیستی از جنایات و کشتار در نوار غزه بازگرداندن بازدارندگی برای این رژیم است. این در حالی است که موشک باران تل آویو در هفتاد و چهارمین روز مقاومت غزه، نشان دهنده شکست تجاوز اشغالگران به این منطقه از خاک فلسطین است.

وی تأکید کرد: رژیم صهیونیستی با ارتکاب جنایات وحشتناک در غزه در مقابل دیدگان جهانیان از شکست در میدان نبرد فرار می‌کند و این رژیم برای بالا بردن روحیه اش پس از شکست‌های میدانی پیاپی تلاش می‌کند.

معاون دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین تصریح کرد: ادعا‌ها درباره مراحل جنگ، عاری از صحت است و سراسر نوار غزه را بمباران کرده اند.

محمد الهندی هدف رژیم صهیونیستی از تجاوز اخیر را ریشه کن کردن مقاومت دانست و تأکید کرد این هدف هرگز تحقق نخواهد یافت.

این شخصیت سیاسی برجسته فلسطینی افزود: با وجود اینکه کشور‌های عربی اهرم‌های فشار قوی در اختیار دارند، اما نمی‌خواهند از آن‌ها استفاده کنند و هیچ گونه اراده سیاسی عربی برای توقف تجاوز اخیر به غزه وجود ندارد.

معاون دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین در پایان خاطرنشان کرد: مطرح کردن راه حل تشکیل دو کشور، برای آرام کردن فلسطینی هاست. / فلسطین الیوم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار