اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران

علائم فشارخون کُشنده چیست؟

یک متخصص قلب و عروق گفت: فشارخون کُشنده علائمی مثل سردرد پس سر، دوبینی، مگس پران، تنگی نفس، تهوع و سرگیجه ایجاد می کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۶ - ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 19
کد خبر: ۲۱۹۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، منوچهر قارونی، در گفتگو با رادیو سلامت با بیان اینکه فشارخون یک ارثی است و اولین علامت آن بی علامتی است، افزود: بی توجهی به درمان آن می‌تواند آن را به فشارخون کُشنده تبدیل کند.

 

وی با بیان اینکه افراد مبتلا به فشارخون بالا بهتر است ۲ بار در روز فشارخون خود را اندازه گیری کنند، ادامه داد: یک بار صبح موقع از خواب بیدار شدن و یک بار عصر، فشارخون نباید به صورت وسواس گونه اندازه گیری شود.

 

قارونی با تاکید بر اینکه ورزش کردن، کاهش وزن در حد ۲ الی ۳ کیلوگرم، مصرف سیر و گریپ فروت می‌تواند به کاهش فشارخون کمک کند، گفت: اما این موارد جایگزین مصرف دارو نمی‌شوند و افراد مبتلا به فشارخون باید تا آخر عمر زیر نظر پزشک خود دارو مصرف کنند.

 

وی تاکید کرد: کنترل فشارخون در همه افراد مبتلا به فشارخون بالا با یک نسخه واحد انجام نمی‌شود و هر بیمار با توجه به شرایط و سن خودش دارو دریافت می‌کند.

 

این متخصص قلب و عروق، درباره افرادی که همیشه فشارخون پایین دارند، افزود: اگر این افراد سرگیجه و مشکلی ندارند این موضوع مشکلی ایجاد نمی‌کند و در صورت بروز افت قندخون در افراد مبتلا به دیابت، به او که هوشیار است ماده قندی بدهید./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار