دشمنان بزرگ مغز را بشناسید-راهبرد معاصر
راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور

دشمنان بزرگ مغز را بشناسید

اگر می‌خواهید مغزتان از آسیب خطرناکترین دشمنان در امان بمانند، این مطلب را بخوانید.سلامت مغز یکی از چالش‌های جامعه بهداشت عمومی است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 11
کد خبر: ۲۱۷۹۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، سلامت مغز یکی از چالش‌های جامعه بهداشت عمومی است. برخورداری از مغز سالم و قدرت حافظه تا پایان عمر، علاوه بر عوامل ژنتیکی، به ترک عادت‌های غلط مرتبط است که در ادامه مطلب با آن‌ها آشنا می‌شوید.

 

لازم است ورزش کنیم؛ ممکن است سخت، وقت‌گیر و شاید کسل‌کننده باشد، اما بدن ما به آن احتیاج دارد. توصیه می‌شود حداقل به طور میانگین ۳۰ دقیقه در روز ورزش کنید.



شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهند ورزش به حافظه هم کمک می‌کند و در واقع یکی از معدود تقویت‌کننده‌های حافظه است که تاثیر آن ثابت شده است.



نگران نوع حرکات ورزشی هم نباشید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که حرکاتی انجام دهید که حتماً عرق کنید. اما بهترین نوع تمریناتی که باید روی آن تمرکز کنید ورزش هوازی است. ورزش هوازی برای بالا بردن ضربان قلب و پمپاژ اکسیژن بیشتر در بدن، بسیار مفید است.

 

اندازه مغز ما با افزایش سن، در هر ده سال تقریباً پنج درصد کاهش می‌یابد و انجام حرکات ورزشی به مبارزه با این کاهش و حفظ عملکرد‌های شناختی ما کمک می‌کند.

 

به طور کلی، تمام این مکمل‌های تقویت کننده حافظه که در همه جا تبلیغ می‌شوند، تنها چیزی را که تقویت می‌کنند، کیف پول سازنده است. شواهد موثقی از اینکه این مکمل‌ها واقعاً به سطح حافظه ما کمک می‌کنند در دست نیست.

همچنین شواهد نشان می‌دهد که این مکمل‌ها نه‌تنها فوائد چندانی ندارند، بلکه در بیشتر موارد آسیب‌زننده هم هستند. ممکن است با سایر دارو‌هایی که مصرف می‌کنیم هم در تداخل باشند. از این رو حتماً قبل از استفاده از حتی مکمل‌های گیاهی، با پزشک خود صحبت کنید تا بتواند به شما در جلوگیری از عوارض جانبی احتمالی ناخوشایند آن کمک کند.

/ صد آنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار