رویترز: آمریکا به دنبال حضور نظامی در دمشق است موج حملات رژیم صهیونیستی به خاک لبنان شرط مهم ایران برای مذاکره با آمریکا نبیه‌ بری: هیچ مذاکره مستقیمی با اسرائیل نخواهیم داشت ترامپ آغاز فوری آزمایش‌های اتمی را اعلام کرد عراقچی: دشمن در جنگ ۱۲ روزه تسلیم بی‌قیدوشرط می‌خواست، اما به آتش‌بس بی‌قیدوشرط رسید عربستان طرح ساخت ابَرشهر ۱۰۰ مایلی در بیابان را کاهش می‌دهد ترامپ: پیروزی زهران ممدانی در نیویورک شکست حاکمیت آمریکا است جسد اسیر اسرائیلی تحویل داده شد رایزنی سه‌جانبه ایران، روسیه و چین درباره پرونده هسته‌ای تهران آمریکا موشک بالستیک قاره‌پیما آزمایش کرد مقام ایرانی: هیچ برنامه‌ای برای گفت‌و‌گو با آمریکا وجود ندارد وزیر دفاع روسیه: آماده شدن برای آزمایش هسته‌ای ضروری است سانحه دلخراش رانندگی در یمن ۳۰ کشته بر جای گذاشت عراقچی: آقای تخت روانچی برای گفت‌و‌گو‌های سیاسی که با عمان داریم به مسقط رفتند؛ اگر مذاکره‌ای رخ دهد، فقط در خصوص مسائل هسته‌ای خواهد بود

جهاد اسلامی: پرچم تسلیم را بالا نمی‌بریم

عضو ارشد جنبش جهاد اسلامی فسلطین گفت: در مقابل اشغالگران تسلیم نشده و پرچم سفید را بالا نمی‌بریم.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۱ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 22
کد خبر: ۲۱۹۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  مجدی عزّام در گفت‌وگو با شبکه فلسطین الیوم افزود: ما درحالی بیش از ۷۰ روز است که مقاومت می کنیم که برخی کشورهای عربی حتی ۶ روز نیز در مقابل رژیم صهیونیستی مقاومت نکردند و قدس را از دست دادند.

وی اضافه کرد: وقتی همه دنیا پشت سر رژیم صهیونیستی قرار می گیرند این نشانه قدرت مقاومت در فلسطین است و ما دستاوردی داشته ایم که ارتش‌های عربی از تحقق آن ناتوان بوده اند.

 

عزّام گفت: ولی ما به دنیا این درس را دادیم و اعلام کردیم که غزه با هرکس که فکر می کند می تواند وارد آن شود مقابله می کند.

وی بیان کرد: حتی اگر همه ما شهید شویم اجازه نخواهیم داد که لبخند پیروزی و افتخار بر لب دشمن بنشیند.

این عضو ارشد جنبش جهاد اسلامی فلسطین اظهارداشت: مقاومت و پایداری ادامه دارد و اندیشه مقاومت در نزد ملت و مبارزان فلسطین یکی است و آمریکا نمی تواند ما را بترساند حتی اگر همه ارتش‌های جهان را جمع کند.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروه‌های مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بست و منطقه را بمباران کرد.

وزارت بهداشت فلسطین روز جمعه اعلام کرد که شمار شهدای نوار غزه از ابتدای تجاوز رژیم صهیونیستی تاکنون به ۲۰ هزار و ۵۷ شهید رسید.

وزارت بهداشت فلسطین در بیانیه خود آورد: از ۷ اکتبر (۱۵ مهرماه) تاکنون ۵۳ هزار و ۳۲۰ نفر نیز بر اثر تجاوز رژیم صهیونیستی، در نوار غزه زخمی شده اند.

براساس این بیانیه در ۴۸ ساعت گذشته و همزمان با قطع ارتباطات و اینترنت در نوار غزه ۳۹۰ فلسطینی شهید و ۷۳۴ نفر دیگر مجروح شدند.

جنگنده های رژیم صهیونیستی بامداد امروز نیز مناطق مختلف نوار غزه از جمله اردوگاه جبالیا در شمال نوار غزه را بمباران کردند که بر اساس اعلام رسانه های فلسطینی، تلاش ها برای بیرون کشیدن اجساد شهدا و زخمی ها از زیر آوارها ادامه دارد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر