غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

پارلمان عربی خواستار توقف فوری جنگ در نوار غزه شد

پارلمان عربی امروز (شنبه) در مقر اتحادیه عرب در قاهره نشستی را برگزار کرد و در آن افزون بر بررسی تحولات جهان عرب، توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی را در نوار غزه خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 25
کد خبر: ۲۴۲۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پارلمان عربی امروز در نشست خود در قاهره به بررسی تحولات سیاسی، امنیتی و اجتماعی جهان عرب و گزارش‌های مربوط به کمیته‌های دائمی و فرعی پرداخت.

در این نشست به دلیل تداوم نسل‌کُشی فلسطینیان در نوار غزه، گزارش «کمیته فلسطین» به طور ویژه مورد بررسی قرار گرفت و حاضرین در این نشست خواستار توقف فوری جنگ علیه غزه شدند.

«عادل العسومی» رئیس پارلمان عربی نیز در سخنانی در این نشست بر اهمیت دعوت اجلاس اخیر سران عرب به برگزاری کنفرانس بین‌المللی برای حل مساله فلسطین بر اساس راه‌حل تشکیل کشور مستقل فلسطین تأکید کرد.

وی جنایت‌های رژیم صهیونیستی در چند ماه گذشته علیه فلسطینیان، کوچاندن اجباری فلسطینیان و حمایت مالی و تسلیحاتی آمریکا از این رژیم را مورد اشاره قرار داد.

در همین ارتباط «وحید الزعل» عضو مجلس الشعب (پارلمان) سوریه گفت که در نشست امروز تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و نسل‌کُشی فلسطینیان بررسی شد و حاضرین خواستار اقدام موثر عربی و بین‌المللی برای متوقف کردن جنایت‌های این رژیم علیه ملت فلسطین شدند.

پارلمان عربی روز گذشته (جمعه) نیز در بیانیه‌ای از شورای امنیت سازمان ملل و جامعه جهانی خواست تا رژیم صهیونیستی را به اجرای رأی دیوان بین‌المللی دادگستری در خصوص توقف تجاوزات علیه رفح، ملزم کند.

از سوی دیگر وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز اعلام کرد که شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر گذشته (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۳۵ هزار و ۹۰۳ شهید افزایش یافت. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر