عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد ۱۱۷ کشته بر اثر وقوع سیل در نیجریه «ترامپ» علیه چین موضع گرفت سقوط شهر «سوراب» در بلوچستان پاکستان حماس: طرح ویتکاف فاقد تضمین‌های روشن برای پایان جنگ است رزمایش دریایی پکن در دریای چین جنوبی بارسلونا روابط خود را با اسرائیل قطع کرد بازداشت چندین عنصر تروریستی داعش در شرق سوریه تأکید پزشکیان بر تقویت مناسبات ایران و عمان عراقچی: تا چند روز آینده زمان دور جدید مذاکرات مشخص می‌شود / در خصوص غنی سازی با هیچکسی شوخی نداریم حماس: جامعه عربی و بین‌المللی مقابل عربده‌کشی اسرائیل بایستد بقایی: غنی‌سازی اصل بنیادین برای ایران در مذاکرات است اسلامی: غنی سازی خط قرمز ما است / به سمت سلاح هسته‌ای نمی‌رویم درگیری‌های خونین میان عشایر و گروه‌های مسلح در سوریه با چند کشته و زخمی

پارلمان عربی خواستار توقف فوری جنگ در نوار غزه شد

پارلمان عربی امروز (شنبه) در مقر اتحادیه عرب در قاهره نشستی را برگزار کرد و در آن افزون بر بررسی تحولات جهان عرب، توقف فوری جنایات رژیم صهیونیستی را در نوار غزه خواستار شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۵ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 25
کد خبر: ۲۴۲۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ پارلمان عربی امروز در نشست خود در قاهره به بررسی تحولات سیاسی، امنیتی و اجتماعی جهان عرب و گزارش‌های مربوط به کمیته‌های دائمی و فرعی پرداخت.

در این نشست به دلیل تداوم نسل‌کُشی فلسطینیان در نوار غزه، گزارش «کمیته فلسطین» به طور ویژه مورد بررسی قرار گرفت و حاضرین در این نشست خواستار توقف فوری جنگ علیه غزه شدند.

«عادل العسومی» رئیس پارلمان عربی نیز در سخنانی در این نشست بر اهمیت دعوت اجلاس اخیر سران عرب به برگزاری کنفرانس بین‌المللی برای حل مساله فلسطین بر اساس راه‌حل تشکیل کشور مستقل فلسطین تأکید کرد.

وی جنایت‌های رژیم صهیونیستی در چند ماه گذشته علیه فلسطینیان، کوچاندن اجباری فلسطینیان و حمایت مالی و تسلیحاتی آمریکا از این رژیم را مورد اشاره قرار داد.

در همین ارتباط «وحید الزعل» عضو مجلس الشعب (پارلمان) سوریه گفت که در نشست امروز تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و نسل‌کُشی فلسطینیان بررسی شد و حاضرین خواستار اقدام موثر عربی و بین‌المللی برای متوقف کردن جنایت‌های این رژیم علیه ملت فلسطین شدند.

پارلمان عربی روز گذشته (جمعه) نیز در بیانیه‌ای از شورای امنیت سازمان ملل و جامعه جهانی خواست تا رژیم صهیونیستی را به اجرای رأی دیوان بین‌المللی دادگستری در خصوص توقف تجاوزات علیه رفح، ملزم کند.

از سوی دیگر وزارت بهداشت فلسطین در غزه امروز اعلام کرد که شمار شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر گذشته (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون به ۳۵ هزار و ۹۰۳ شهید افزایش یافت. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر