آغاز ثبت نام آزمون زبان دانشگاه آزاد جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه با تأخیر آغاز می‌شود «سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال ۲۰۲۵ از سوی نیچر اعلام شد ۲ متجاوز به عنف در زندان قائمشهر اعدام شدند مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی

برنامه آموزش و پرورش برای تربیت معلمان چند مهارتی و آموزش شیوه‌های جذاب تدریس

وزیر آموزش و پرورش ضمن تاکید بر ضرورت تربیت معلمان چند مهارتی، آموزش شیوه‌های جذاب تدریس، باز طراحی نظام فنی و حرفه‌ای و نیز ایجاد شبکه ملی و باز طراحی کتاب‌های درسی گفت: وقتی با تعمق و تامل به مشکلات نگاه می‌کنیم به وضوح می‌توان دریافت که راه حل همه آن‌ها از اساس و بنیان در مدرسه است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۰۲ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 23
کد خبر: ۲۱۹۷۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضامراد صحرائی با حضور در سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی و دیدار صمیمانه با مولفان و کارشناسان برنامه‌ریزی درسی پیرامون اهمیت نقش این سازمان به گفتگو نشست.

وی در این دیدار گفت: این سازمان که به مثابه قلب آموزش و پرورش است باید بیش از هر زمان مورد توجه قرار گیرد و این توجه از آن منظر است که همه بدانند سازمان پژوهش چه جایگاهی دارد و چگونه باید به آن نگریست لذا حضورم برای دومین بار در طی شش ماه گذشته نشان از اهتمام وزارت به این سازمان، مولفان کتاب‌های درسی و همچنین بدنه کارشناسی دارد.

صحرایی ادامه داد: وقتی با تعمق و تامل به مشکلات نگاه می‌کنیم به وضوح می‌توان دریافت که راه حل همه آن‌ها از اساس و بنیان در مدرسه است؛ و پس از رسیدن به شعار مدرسه قوی، ایران قوی اتفاقات خوب و راهبردی حتی در دستگاه‌های دیگر مطرح شد و این امر نشان می‌دهد که راه فهم و اندیشه ما و راه حل دائمی همه مشکلات مربوط در کشور، توجه ویژه به آموزش و پرورش و مدرسه است.

وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: کتاب درسی اهمیت فوق راهبردی برای کشور دارد و هدف همه ما باید این باشد که تحولی سترگ در آینده جوانان رقم بخورد و تحقق این آرمان جز از مسیر مدرسه ممکن نیست و در مدرسه نیز تحول آغاز نمی‌شود مگر از برنامه درسی و راهنمای عمل که سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی تولید کرده و به معلمان ارائه می‌کند.

صحرایی با بیان این مطلب که بار تحول به دوش سازمان پژوهش انداخته شده است، با اشاره به نظام‌واره شایستگی‌ها گفت: سازمان در پرورش نظام‌واره شایستگی‌ها حرفه‌ای عمل کرده و با صبر و تانی در مقابل شتابزدگی‌ها و نتیجه خواهی‌های عجولانه و غیرکارشناسی موفق عمل کرده است. بنده به رییس جمهور عرض کردم که نظام‌واره شایستگی‌های پایه آماده است، و ان‌شاءالله با حضور شخص ایشان در شورای عالی آموزش و پرورش که بعد از دو سال شکل خواهد گرفت، اولین مصوبه نظام شایستگی‌های باشد.

صحرایی در ادامه به ضرورت تربیت معلمان چند مهارتی، تربیت صحیح معلمانی که منتقل کننده قوی محتوا‌های کتب درسی باشند، ضرورت آموزش شیوه‌های جذاب تدریس، باز طراحی نظام فنی و حرفه ای، تقویت مجلات رشد و ضرورت در دسترس قرار دادن آسان برای معلمان، بهره گیری از پژوهش‌های پیرامون نظام تعلیم و تربیت و استفاده از آنان در دوره‌های ضمن خدمت و نیز ایجاد شبکه ملی و باز طراحی کتاب‌های درسی مطالبی بیان کرد و افزود: نقطه شروع تحول در آموزش و پرورش در سازمان پژوهش است؛ زیرا شما مطلب و انتظاری را تبدیل به یک درس و آن درس در اختیار دانش آموزان ما از طریق معلمان قرار می‌گیرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار