محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

خبر خوش وزیر آموزش و پرورش از برگزاری آزمون جدید تربیت معلم

وزیر آموزش و پرورش از برگزاری آزمون اختصاصی تربیت معلم با یک ویژگی جدید خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 09
کد خبر: ۲۱۷۶۲۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم سالگرد درگذشت احمد صافی (چهره ماندگار نظام تعلیم و تربیت و اولین دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش) گفت: این فقید مثل هر یک از اندیشمندان دیگر، معلم را کلید حل مشکلات نظام تعلیم و تربیت می‌دانسته و معتقد بود که معلم، حلّال مشکلات کشور است و این چیزی است که این روز‌ها تمام دقایق و زمان بنده مصروف فهماندن این مطلب می‌شود.

وی تصریح کرد: اگر معلم خوب داشته باشیم، هر چیز دیگری هم نداشته باشیم قابل جبران است، اما اگر همه چیز داشته باشیم و معلم خوبی نداشته باشیم، موفقیت حاصل نمی‌شود. زنده‌یاد صافی به عنوان معلمی است که خودش می‌تواند به عنوان مصداقی در جلوی چشم ما باشد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: شهید رجایی درباره آموزش و پرورش، جمله‌ای دارد که یک راهبرد اساسی است. آن شهید می‌فرماید وزارت آموزش و پرورش یعنی وزارت تربیت و نگهداری معلمان.

وی افزود: اگر وزیری حرف معلمان را به گوش بقیه برساند، گویی وزیر خوبی نیست حال آنکه معلم به تعبیر رهبر معظم انقلاب، الماس عشق ما است.

وی با بیان اینکه برخی از ایده‌هایی که این روز‌ها در حال اجراست و آرزو‌های ما بود، ریشه در همین اندیشه‌ها داشته و دارد، خاطرنشان کرد: سال آینده آزمون اختصاصی تربیت معلم را با کنکور سراسری برگزار خواهیم کرد. درسی با عنوان هوش و استعداد معلمی از مواد این آزمون است که هیچ منبعی هم معرفی نمی‌کنیم چرا که می‌خواهیم کسی که ذات و عِرق و عشق و خلق و خوی معلمی دارد باید خودش کشف شود. با خواندن چند کتاب و تست زدن نمی‌شود.

وزیر آموزش و پرورش گفت: امیدوارم درس بگیریم از کسانی که درس‌هایی از زندگی آن‌ها برجاست. شاید در هر سال چندین نفر به حکم الهی از دنیا بروند، اما برای تعداد معدودی چنین گرد هم می‌آییم. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر