سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

رهبر مخالفان نتانیاهو: مصمم به ریشه کن کردن حماس هستیم

رهبر مخالفان نتانیاهو: مصمم به ریشه کن کردن حماس هستیم یائیر لاپید رئیس احزاب مخالف حکومت در رژیم صهیونیستی گفت که ارتش این رژیم مصمم به بازگرداندن اسرا و ریشه کن کردن حماس است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۰۴ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 25
کد خبر: ۲۲۰۲۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ یائیر لاپید افزود: باید برای آزادی اسرا، همه تلاش‌ها را انجام دهیم و اسرائیل از هر گونه توافقی برای آزادی آن‌ها حمایت می‌کند.

وی مدعی شد: ما به اندازه کافی قوی هستیم که بتوانیم هزینه‌های گرانی را بپردازیم و برای «اسرائیل» ممنوع است که اتباعش را رها کند.

یائیر لاپید تأکید کرد: حماس تلاش می‌کند ما را بازیچه خود قرار دهد و جنگ روانی علیه ما انجام داده و جامعه «اسرائیل» را دچار دودستگی کند. ولی ما اجازه این کار را نخواهیم داد.

رهبر مخالفان دولت نتانیاهو همچنین گفت: نمی‌توان گفت تلاش ما در زمینه آزادی اسرا، کافی بوده است.

اظهارات رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در حالی است که اعضای خانواده یک اسیر صهیونیست که در نبرد "الشجاعیه" در شرق نوار غزه به هلاکت رسید، اعلام کردند که رژیم صهیونیستی همه اسرا را در تابوت باز می‌گرداند.

پایگاه خبری " المیادین" در این باره گزارش داد: خانواده این اسیر صهیونیست به نام "آلون شامرز" با ابراز خشم از تداوم سیاست‌های جنگ افروزانه رژیم اشغالگر اعلام کردند که این رژیم همه اسیران را در تابوت باز می‌گرداند.

حمله به نظامیان صهیونیست در محله الشجاعیه غزه که پانزدهم آذر ماه انجام شد، شدیدترین و خونین‌ترین حمله بود که ۱۰ افسر از جمله چند فرمانده در کمین نیرو‌های گردان‌های شهید عزالدین القسام کشته شدند.

روز گذشته نیز منابع صهیونیست به هلاکت شماری دیگر از نظامیان خود در جریان نبرد با رزمندگان مقاومت اعتراف کردند و سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی به طور رسمی به کشته شدن هشت افسر و نظامی دیگر این رژیم در نبرد با مقاومت فلسطین در نوار غزه اعتراف کرد تا شمار نظامیان کشته شده این رژیم از ابتدای جنگ غزه به ۴۸۹ افسر و نظامی افزایش یابد.

در همین حال، رسانه‌های رژیم صهیونیستی امروز اعلام کردند که ۲۷ درصد از نظامیان کشته شده در غزه افسر هستند و سه فرمانده تیپ و ۴ فرمانده گردان و بسیاری دیگر از افسران ارشد ارتش تاکنون در جنگ کشته شده اند.

براساس گزارش منابع صهیونیست؛ گشتی تیپ «ناحال» تقریبا همه فرماندهان خود را از دست داده و گردان ۱۳ جمعی تیپ «گولانی» نیز ضربه مهلکی خورده است.

روز گذشته نیز، ارتش رژیم صهیونیستی به کشته شدن یک سرگرد ذخیره و یک نظامی این رژیم و زخمی شدن یک نظامی دیگر در شمال غزه اذعان و حال نظامی زخمی شده را نیز وخیم اعلام کرد.

این در حالی است که یک رسانه صهیونیستی هفته گذشته شرط جنبش مقاومت حماس برای تبادل دوباره اسرا با تل آویو را فاش کرد و نوشت که مذاکره منوط به آتش بس کامل است.

خانواده‌های اسرای صهیونیستی چند روز پیش در تل‌آویو برای توافق مبادله اسرا با حماس تظاهرات و علیه کابینه رژیم اسراییل و بی توجهی مقامات این رژیم نسبت به جان اسرا اعتراض کردند.

تظاهرات کنندگان خواستار اقدام فوری کابینه صهیونیستی برای بازگرداندن اسرا از غزه شدند، اما «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با وجود این اعتراض‌ها در گفت وگوی تلفنی با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا گفت که این رژیم به جنگ در غزه ادامه خواهد داد. / الجزیره

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار