دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

منافع شخصی نتانیاهو، مانع توقف جنگ غزه

مشاور سابق نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی می‌گوید تصمیم‌گیری این رژیم برای توقف حملات در غزه درگیر منافع شخصی بنیامین نتانیاهو است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «دانیل لوی» مشاور سیاسی سابق «ایهود باراک»، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی می‌گوید: امتناع نتانیاهو از توقف حملات در غزه ناشی از «منافع شخصی» خود اوست و توقف این حملات دوران سختی را برای او به همراه خواهد آورد.

 

به گزارش «آناتولی»، لوی در رابطه با جنگ میان حماس و رژیم صهیونیستی عنوان کرده است که توقف حملات به غزه آغاز سخت‌ترین دوران سیاسی برای بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم خواهد بود. موضوعی که به اعتقاد وی مانع از اقدام نتانیاهو برای توقف جنگ در غزه می‌شود.

 

این مقام صهیونیست از حملات رژیم صهیونیستی به غزه و حمایت‌های سیاسی و نظامی سازمان ملل از این رژیم انتقاد کرده و ضمن توجه به وضعیت وخیم انسانی در غزه عنوان کرد: اگر آنچه را که آژانس‌های بشردوستانه و سازمان ملل در مورد جنگ غزه می‌گوید، دنبال کنیم، متوجه خواهیم شد که اکنون بیش از نیم میلیون نفر در معرض خطر گرسنگی در غزه هستند.

 

لوی از این موضوع که رژیم صهیونیستی بدون هیچ گونه تمایزی میان نیرو‌های مسلح و غیرنظامیان فلسطینی بمباران هوایی و توپخانه‌ای در غزه را انجام داده است، انتقاد و به این موضوع اشاره کرده که تحت تاثیر این حملات بیش از ۲۰ هزار و ۴۰۰ نفر فلسطینی کشته شده و تعداد غیرنظامیان زیر آوار‌ها هنوز مشخص نیست.

 

وی با اشاره به آمار ۸ هزار نفری کودکان جان باخته در اثر حملات رژیم صهیونیستی به غزه، بر تاثیرات آشکار شکل‌گیری یک فاجعه انسانی در این منطقه تاکید کرده است.لوی در مورد زمان پایان حملات رژیم صهیونیستی به غزه پاسخ مشخصی نداده با این حال عنوان کرده است که ترکیبی از فشار‌های داخلی و خارجی می‌تواند در پایان این جنگ موثر باشد. او بر این موضوع هم تاکید کرد که فشار‌های داخلی بر رژیم نتانیاهو جهت توقف جنگ هم بسیار محدود است.

 

این مقام سیاسی سابق رژیم صهیونیستی اظهار کرد: باید به یاد داشته باشیم که در کنار همه ملاحظات دیگر برای شخص نتانیاهو، پایان این جنگ آغاز سخت‌ترین دوران سیاسی برای وی خواهد بود و منافع شخصی نتانیاهو موجب می‌شود که او نخواهد این جنگ را به پایان برساند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر