پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

منافع شخصی نتانیاهو، مانع توقف جنگ غزه

منافع شخصی نتانیاهو، مانع توقف جنگ غزه مشاور سابق نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی می‌گوید تصمیم‌گیری این رژیم برای توقف حملات در غزه درگیر منافع شخصی بنیامین نتانیاهو است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 26
کد خبر: ۲۲۰۳۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، «دانیل لوی» مشاور سیاسی سابق «ایهود باراک»، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی می‌گوید: امتناع نتانیاهو از توقف حملات در غزه ناشی از «منافع شخصی» خود اوست و توقف این حملات دوران سختی را برای او به همراه خواهد آورد.

 

به گزارش «آناتولی»، لوی در رابطه با جنگ میان حماس و رژیم صهیونیستی عنوان کرده است که توقف حملات به غزه آغاز سخت‌ترین دوران سیاسی برای بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر این رژیم خواهد بود. موضوعی که به اعتقاد وی مانع از اقدام نتانیاهو برای توقف جنگ در غزه می‌شود.

 

این مقام صهیونیست از حملات رژیم صهیونیستی به غزه و حمایت‌های سیاسی و نظامی سازمان ملل از این رژیم انتقاد کرده و ضمن توجه به وضعیت وخیم انسانی در غزه عنوان کرد: اگر آنچه را که آژانس‌های بشردوستانه و سازمان ملل در مورد جنگ غزه می‌گوید، دنبال کنیم، متوجه خواهیم شد که اکنون بیش از نیم میلیون نفر در معرض خطر گرسنگی در غزه هستند.

 

لوی از این موضوع که رژیم صهیونیستی بدون هیچ گونه تمایزی میان نیرو‌های مسلح و غیرنظامیان فلسطینی بمباران هوایی و توپخانه‌ای در غزه را انجام داده است، انتقاد و به این موضوع اشاره کرده که تحت تاثیر این حملات بیش از ۲۰ هزار و ۴۰۰ نفر فلسطینی کشته شده و تعداد غیرنظامیان زیر آوار‌ها هنوز مشخص نیست.

 

وی با اشاره به آمار ۸ هزار نفری کودکان جان باخته در اثر حملات رژیم صهیونیستی به غزه، بر تاثیرات آشکار شکل‌گیری یک فاجعه انسانی در این منطقه تاکید کرده است.لوی در مورد زمان پایان حملات رژیم صهیونیستی به غزه پاسخ مشخصی نداده با این حال عنوان کرده است که ترکیبی از فشار‌های داخلی و خارجی می‌تواند در پایان این جنگ موثر باشد. او بر این موضوع هم تاکید کرد که فشار‌های داخلی بر رژیم نتانیاهو جهت توقف جنگ هم بسیار محدود است.

 

این مقام سیاسی سابق رژیم صهیونیستی اظهار کرد: باید به یاد داشته باشیم که در کنار همه ملاحظات دیگر برای شخص نتانیاهو، پایان این جنگ آغاز سخت‌ترین دوران سیاسی برای وی خواهد بود و منافع شخصی نتانیاهو موجب می‌شود که او نخواهد این جنگ را به پایان برساند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار