کارمندان و حقوق بگیران بخوانند؛ آیین نامه نحوه تشکیل و فعالیت صندوق‌های بازنشستگی مکمل غیردولتی و حساب‌های انفرادی مکمل اعلام اسامی شرکت‌های پیمانکار ذی‌نفع به کارگروه بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت سرلشکر رحیم صفوی: بسیج ستون امنیت کشور است وزیر دفاع: دست هر متجاوزگری را قوی‌تر از گذشته کوتاه خواهیم کرد دریادار تنگسیری: جزایر ایران دژ‌های مستحکمی‌اند، اگر دشمن خطایی کند، همان‌جا پاسخ قاطع خواهد گرفت / دشمنان باید دندان طمع خود را نسبت به جزایر ایران بکشند، چرا که این دندان ریشه ندارد ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات 

ارزیابی مردم از عملکرد نمایندگان مجلس با شفافیت آراء محقق می‌شود

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه مردم باید عملکرد نمایندگان را با شفافیت آرا ارزیابی کنند، گفت: شفافیت باعث می‌شود تا به مفسدین جامعه میدان داده نشود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۲۱ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 12
کد خبر: ۲۲۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام احمد سالک نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی  درباره طرح شفافیت آرای نمایندگان اظهار داشت: شفافیت در تمام مسائل حکومتی، سیاسی و اجتماعی منهای آنهایی که بحث‌های امنیتی و طبقه‌بندی دارد موجب ارتقا و رشد جامعه خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه هر جایی شفافیت نباشد فساد ایجاد می‌شود، گفت: طرحی که در مجلس مطرح شد به لحاظ شفاف‌سازی طرحی ارزشمندی برای کشور بود چرا که مردم از عملکرد حضور، غیاب، اعلام نظر و نظرات نمایندگان‌شان اطلاع پیدا می‌کردند که متأسفانه در مجلس رأی نیاورد.

 

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس تأکید کرد: باید طرح شفافیت نه تنها در مجلس بلکه در تمام مسائل قوای سه‌گانه، نهادها و سایر دستگاه‌ها دنبال شود چراکه شفافیت باعث خواهد شد تا به مفسدین جامعه میدان داده نشود.

 

وی ادامه داد: طرح شفافیت آرا برای اطلاع جامعه و مردم از عملکرد وکلای‌شان در خانه ملت است اما برخی نظرشان این بود که این طرح تصویب نشود چرا که شاید معتقدند این طرح مشکلاتی را برای‌شان به وجود می‌آورد لذا در این مورد باید خودشان جوابگو باشند.

 

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: ما از طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس دفاع کردیم و موافق آن بودیم اما نمایندگان دیگر موافق نبودند و متأسفانه در نهایت هم تصویب نشد.

 

سالک در مورد انتقادات مطرح شده در این زمینه گفت: دو بحث وجود دارد، نخست اینکه انتقاد منطقی موجب رشد و ارتقای جامعه می‌شود و به همین دلیل نباید از انتقاد منطقی وحشت داشت اما بحث دیگر آن است که گاهی وقت‌ها در ذیل این انتقادات منطقی مطالبی مطرح می‌شود که اساس نظام زیر سؤال می‌رود که این اشتباه است.

 

وی با بیان اینکه باید حرمت قوا را حفظ کنیم، بیان داشت: آن موضوعات و انتقاداتی که بتوانیم به صورت خصوصی مطرح کرده و پاسخ بگیریم دلیلی ندارد در مجامع عمومی آن را عنوان کنیم.

 

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی گفت: همانطور که امام راحل فرمودند مجلس در رأس امور قرار دارد نباید به این جایگاه و ارکان نظام بی‌احترامی شود. هرچند ممکن است چند نفر نماینده نظرات مخالف یا خلافی داشته باشند اما نباید همه نمایندگان را با یک نگاه دید.

 

سالک گفت: مردم باید از عملکرد نمایندگان در قالب شفافیت ارزیابی داشته باشند چرا که اساس انقلاب مردم بوده، هستند و خواهند بود و مردم ولی نعمتان ما هستند.

 

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر