وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

بیانیه ارتش: ۹ دی از ایام الله و روز یأس و ناکامی دشمنان انقلاب و ملت ایران است

بیانیه ارتش: ۹ دی از ایام الله و روز یأس و ناکامی دشمنان انقلاب و ملت ایران است ارتش جمهوری اسلامی ایران به‌مناسبت فرارسیدن سالگرد حماسه بزرگ و مردمی نهم دی، «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» بیانیه‎ای صادر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۰ - ۰۸ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 29
کد خبر: ۲۲۰۸۶۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  ارتش جمهوری اسلامی ایران در بیانیه‌ای به‌مناسبت فرارسیدن یوم‌الله 9 دی، تصریح داشت: در نهم دی ملّت بزرگ ایران با حضوری آگاهانه و مقتدرانه با آرمان‌های امام و انقلاب بیعتی دوباره کردند و ولایتمداری و بصیرت خود را به رخ جهانیان کشیدند.

 

متن این بیانیه بدین شرح است:
نهم دی‌ماه سال 1388 یکی از روزهای ماندگار در دفتر بصیرت و ولایتمداری ملت آگاه و انقلابی ایران اسلامی است.

حماسه‌ نهم دی نشانگر پیوند عمیق مردم ایران با ولایت و نظام اسلامی است و به‌‌عنوان یک روز تعیین‌کننده در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار شد.

 

بعد از حضور حماسی و پرشکوه مردم در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، دشمنان نظام و انقلاب اسلامی ایران تلاش کردند این پیروزی بزرگ را فتنه‌ای بزرگ و ابزاری برای ضربه به انقلاب شکوهمند اسلامی تبدیل نمایند، در این راستا فضای کشور را به آشوب و اغتشاش تبدیل کردند.

 

فتنه 88 بی‌تردید یکی از بزرگ‌ترین فتنه‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود که فرصت کم‌نظیر مشارکت حداکثری مردم را تحت الشعاع قرار داد و ضرباتی را به جمهوریت نظام وارد ساخت. اما هوشیاری رهبر فرزانه انقلاب و آگاهی و بصیرت مردم، دشمن را در دستیابی به اهداف شوم خود ناکام گذاشت، نهم دی‌ماه تجلی هوشیاری و بصیرت انقلابی رهبری عظیم الشان انقلاب اسلامی و مردم ولایتمدار ایران است.

 

نهم دی از ایام الله و روز یاس و ناکامی دشمنان انقلاب و ملت ایران است. در نهم دی ملّت بزرگ ایران با حضوری آگاهانه و مقتدرانه با آرمان‌های امام و انقلاب بیعتی دوباره کردند و ولایتمداری و بصیرت خود را به رخ جهانیان کشیدند.

 

امسال در حالی چهاردهمین سالگرد حماسه 9 دی را گرامی می‌داریم که جهان شاهد جنایات گسترده رژیم صهیونیستی و حامیان غربی این رژیم علیه ملت مظلوم فلسطین است. نسل‌کشی، جنایت علیه بشریت و تجاوز رژیم صهیونیستی، سند رسوایی مدعیان حقوق بشر و مردم‌سالاری است که فتنه 88 را طراحی، هدایت و حمایت کردند.

 

فتنه‌آفرینان مدعی آزادی، مردم‌سالاری و حقوق بشر امروز نه‌تنها آزادی و حقوق ملت فلسطین را نادیده گرفته‌اند، بلکه با کمک‌های مالی، تجهیزاتی و رسانه‌ای از رژیم غاصب صهیونیستی چهره واقعی خود را نمایان ساخته‌اند.

 

ارتش جمهوری اسلامی ایران همراه و همگام با ملت بزرگ و بصیر ایران اسلامی، یوم‌الله 9 دی را گرامی داشته و بار دیگر آمادگی خود را برای دفاع از آرمان‌های امام راحل و انقلاب اسلامی اعلام می‌دارد و به ملت غیور ایران اطمینان می‌دهد برای مقابله با هرگونه اقدام دشمن از آمادگی کامل برخوردار است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار