به گزارش راهبرد معاصر، محسن کوهکن عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به آخرین فعالیتهای انتخاباتی تشکل متبوعش گفت: سابقه جبهه پیروان خط امام و رهبری نشان میدهد که این تشکل همیشه همگام با روحانیت و روی مرز وحدت و اتحاد با روحانیت حرکت کرده است.
وی با بیان اینکه البته اتحاد و وحدت معنایش این نیست که یک طیفی بگوید که شما بیایید و ذیل ما تعریف شوید تا وحدت شکل بگیرد، خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم مبنایی، برخورد کنیم باید ابتدا بر روی معیارها اجماع کنیم که اجماع بر روی معیارها نیز کار سادهای است و قطعاً مانع شکلگیری اختلافات میشود.
کوهکن گفت: وجه مشترک فعلی جبهه پیروان خط امام و رهبری، جبهه پایداری و شورای وحدت تا این لحظه همین مسئله معیارگرایی است که البته در نقطه مقابل این رویکرد، شورای ائتلاف قرار دارد که نسبت به معیارگرایی نقطه نظرات دیگری دارد و فعلاً اختلافاتی در این حوزه وجود دارد.
**شکلگیری ائتلافهای تاکتیکی میان طیفهای مختلف سیاسی محتمل است
عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به این سوال که اگر چنین اختلافاتی تا هفتههای منتهی به انتخابات نیز استمرار داشته باشد، آیا این امکان وجود دارد که جبهه پیروان اقدام به ائتلاف با طیفهای اعتدالی و نمایندگان ادوار نزدیک به آقای لاریجانی کند، گفت: نکتهای که باید در این رابطه مدنظر قرار داد این است که همه نمایندگان ادوار که گفته میشود حمایت آقای لاریجانی را هم برای کاندیداتوری دارند، لزوما از نظر گرایشات سیاسی همسو با ایشان نیستند ولی به هر حال تصور من این است که اگر وحدت و اتحاد مدنظر در جبهه انقلاب به هر دلیلی شکل نگیرد، شکلگیری ائتلافهای تاکتیکی میان طیفهای سیاسی که ممکن است اختلاف نظراتی هم با هم داشته باشند، دور از انتظار نباشد.
کوهکن یادآور شد: البته برخیها این روزها اینگونه تحلیل میکنند که با توجه به اهمیت مسئله مشارکت و رقابت در انتخابات پیش رو ممکن است برای تحقق این مسئله شاهد شکلگیری چند لیست انتخاباتی در قالب ائتلافهای مختلف سیاسی باشیم. بنابراین ائتلافات فراجناحی با توجه به وضعیت فعلی جریانهای سیاسی دور از انتظار نیست./ تسنیم