وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

ابراز نگرانی درباره وضعیت «آب» و «هوا» در تهران

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران با ابراز نگرانی از وضعیت «آب» و «هوا» در پایتخت مدعی شد که وضعیت آب در تهران به هیچ عنوان مطلوب نیست و آلودگی هوا نیز از ابتدای سال تاکنون بیش از ۶ هزار نفر را به کام مرگ کشانده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۹ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۱۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی پیرهادی روز یکشنبه در دویست و چهارمین جلسه شورا، با بیان اینکه میزان استفاده آبفا از آب‌های زیرزمینی در سال ۱۴۰۱ و امسال نسبت به سال ۹۰ تقریبا دو برابر شده است، گفت: از سال ۱۳۹۰ آبفا از ۲۸ درصد آب‌های زیرزمینی استفاده می‌کرد، اما در سال ۱۴۰۱ و امسال این میزان به بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است.

 

وی با تاکید بر اینکه «وضعیت آب در تهران به هیچ عنوان مطلوب نیست»، اظهار کرد: مجموعه‌های دولتی باید بیشتر از مردم صرفه جویی در مصرف آب را رعایت کنند، البته مردم نیز باید صرفه جویی کنند تا از بحران ناشی از کمبود بارندگی خارج شویم.

 

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه باید به سمت کاشت گونه‌های کم آب بر برویم، ادامه داد: متأسفانه در استفاده از وسایل کاهنده مصرف آب توجه کافی صورت نگرفته از سویی دیگر استفاده بیش از حد از منابع آب زیرزمینی منجر به افزایش فرونشست‌ها شده است.

 

پیرهادی در ادامه با بیان اینکه می‌گویند چرا به این اندازه در مورد آلودگی هوا صحبت می‌کنم و باید سکوت کنم، مدعی شد بیش از ۲۷ هزار نفر در کشور و ۶ هزار و ۳۹۸ نفر در تهران در طول یکسال به دلیل آلودگی هوا جان خود را از دست داده‌اند و اگر به همین منوال پیش برویم تعداد جانباختگان آلودگی هوا از شهدای هشت سال دفاع مقدس پیشی خواهد گرفت.

 

وی با تاکید بر اینکه اجرای استاندارد‌های سوخت را نمی‌توان به سال ۱۴۰۷ موکول کرد، افزود: وزارت نفت نامه‌ای تنظیم و اعلام کرده که این استانداردسازی تا سال ۱۴۰۷ به تاخیر بیافتد تا چه زمانی باید استانداردسازی با تأخیر مواجه شود؟/ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار