آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

ملکه دانمارک از سلطنت کناره گیری کرد

ملکه دانمارک از سلطنت کناره گیری کرد ملکه دانمارک در سخنرانی تلویزیونی خود به مناسبت سال نو به صورت غافلگیر کننده از کناره گیری خود از سلطنت این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۱۰ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 31
کد خبر: ۲۲۱۲۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه زوددویچه سایتونگ گزارش داد: مارگرت دوم، ملکه دانمارک اعلام کرد که می‌خواهد از سلطنت کناره گیری کند. این زن ۸۳ ساله طور کاملاً غیرمنتظره در سخنرانی سال نو تلویزیونی خود گفت که می‌خواهد در ۱۴ ژانویه (۲۴ دی ماه) از سمت خود استعفا کند. این استعفا مصادف است با پنجاه و دومین سالگرد سلطنت او.

مارگرت دوم گفت: من تصمیم گرفته ام که اکنون زمان مناسبی است.

ملکه مارگرت در سخنرانی سالانه خود در شب سال نو، که همیشه توسط دانمارکی‌ها به دقت دنبال می‌شود، در مورد عمل جراحی کمر خود در سال جاری صحبت کرد. به گفته وی این عمل به لطف کارکنان بهداشتی به خوبی انجام شد، اما باعث شد او به آینده خود به عنوان ملکه فکر کند. او اعلام کرد که تاج و تخت را به پسرش، ولیعهد فردریک، واگذار خواهد کرد.

وی که طولانی‌ترین دوره پادشاهی جهان را دارد سخنرانی خود را با نظراتی در مورد جنگ غزه و اوکراین آغاز کرد و سپس در مورد بحران آب و هوا و هوش مصنوعی بحث کرد.

مارگرت دوم با اعلام کناره گیری خود گفت: حمایت و کمکی که در طول سال‌ها دریافت کرده‌ام در انجام نقشم بسیار مهم بوده است. ملکه دانمارک گفت: امیدوارم زوج سلطنتی جدید همان اعتماد و محبتی را که به من نشان داده شد دریافت کنند.

رسانه‌های دانمارکی این اعلامیه را "کاملا تاریخی" توصیف کردند. پس از اعلام این خبر، تشویق‌های خودجوش در میان تماشاچیانی که در میدان کاخ مقابل کاخ آمالینبورگ تجمع کرده بودند به راه افتاد. مارگرت همیشه تاکید کرده بود که می‌خواهد تا زمان مرگش بر تخت سلطنت بماند، اما در ۳۱ دسامبر سال جاری باعث شگفتی بزرگ شد.

ملکه دانمارک پس از مرگ پدرش فردریک نهم، تاج و تخت را در ۱۴ ژانویه ۱۹۷۲ به دست گرفت. از زمان مرگ الیزابت دوم، ملکه بریتانیامارگرت به عنوان طولانی‌ترین پادشاه روی زمین محسوب می‌شود. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار