جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

عقب نشینی ۵ گردان ارتش رژیم صهیونیستی از غزه

عقب نشینی ۵ گردان ارتش رژیم صهیونیستی از غزه ارتش رژیم صهیونیستی در راستای اجرای سیاست عقب‌نشینی تدریجی از نوار غزه، ۵ گردان دیگر خود را از منطقه خارج می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۱۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 01
کد خبر: ۲۲۱۳۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که ارتش این رژیم تصمیم گرفته بر اساس ارزیابی‌های میدانی از اوضاع غزه ۵ گردان مبارزاتی دیگر را از عملیات زمینی در نوار غزه کنار بگذارد.

 

بر اساس این گزارش، تصمیم مذکور شامل گردان‌های ذخیره ۱۴ و ۵۵۱ به علاوه ۳ گردان آموزشی دیگر است.

 

روزنامه «تایمز آو اسرائیل» نیز با اشاره به این خبر اعلام کرد که گردان‌های مذکور پس از بازگشت از غزه در روند بهبود اوضاع اقتصادی سرزمین‌های اشغالی به کارگیری خواهند شد.

 

پایگاه خبری والا نیز به این موضوع اشاره و تاکید کرد که بر اساس روند تحولات غزه انتظار می‌رود عقب‌نشینی این نیروها طی هفته آینده انجام شود.

 

رژیم صهیونیستی در ۲۱ دسامبر نیز مبارزان تیپ ویژه گولانی در ارتش رژیم صهیونیستی را بعلاوه دو گردان دیگر از نوار غزه خارج کرد. منابع خبری صهیونیستی عقب‌نشینی این نیروها را برای استراحت بعد از شکست‌های سنگین در میدان مبارزه اعلام کردند.

 

بر اساس آمار رسمی ارائه شده از سوی ارتش رژیم صهیونیستی که بسیاری از تحلیلگران و رسانه‌ها از جمله رسانه‌های داخلی این رژیم نسبت به آن تشکیک می‌کنند، از آغاز عملیات طوفان الاقصی ۵۰۶ نظامی صهیونیستی به هلاکت رسیده‌اند که ۱۷۲ نفر از آنها از زمان آغاز جنگ زمینی در ۲۷ اکتبر به هلاکت رسیده‌اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار