سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

ترامپ مدعی شد: مقامات ایران خواستار دیدار هستند

ترامپ مدعی شد: مقامات ایران خواستار دیدار هستند رئیس جمهو آمریکا بامداد جمعه در جمع خبرنگاران در کاخ سفید مدعی شد که مقامات ایران خواستار دیدار با وی هستند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 13
کد خبر: ۲۲۱۳۶

به گزارش راهبرد معاصر ، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا بامداد جمعه برخی گمانه‌زنی ها در این باره که «مایک پامپئو» علاوه بر تصدی پست وزارت امور خارجه، مشاور امنیت ملی آمریکا نیز خواهد شد را رد کرد.

 

وی که در جمع خبرنگاران پیش از ترک کاخ سفید برای حضور در کنفرانسی در بالتیمور صحبت می‌کرد، گفت که در حال حاضر ۱۵ نفر برای تصدی این پست نامزد هستند.

 

ترامپ همچنین درباره گزارش اخیر یک رسانه آمریکایی درباره جاسوسی رژیم صهیونیستی از آمریکا گفت که هر چیزی ممکن است اما فکر نمی‌کند که اسرائیلی‌ها چنین کاری بکنند.

رئیس جمهور آمریکا در ادامه سخنانش مدعی شد که مقامات ایران خواستار دیدار هستند.

 

علی‌رغم ابراز تمایل آمریکا برای مذاکره با ایران، مقامات ایران بارها تأکید کرده‌اند تا زمانیکه واشنگتن سیاست‌های خود را در قبال ایران تغییر ندهد با این کشور وارد مذاکره نخواهند شد.

 

حسن روحانی، رئیس جمهور ایران هفتم آبان سال ۱۳۹۶ در سخنانی در مجلس شورای اسلامی درباره بدعهدی آمریکایی‌ها گفت، «امروز آمریکایی‌ها به بعضی از کشورهای شرق آسیا پیغام مذاکره می‌دهند که با ما مذاکره کن‌؛ مگر دیوانه شدند که با شما مذاکره کنند؛ شما مذاکره دیروز را علنی زیر پا می‌گذارید و به مذاکره امضا شده‌ای که به تأیید شورای امنیت سازمان ملل رسیده بی‌اعتنا هستید».

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار