جانشین فرمانده انتظامی: وجود اتباع خارجی غیر مجاز بسیار خطرناک است و جرم محسوب می‌شود مقام‌های بهداشتی: میزان ابتلا به سل پس از همه‌گیری کووید به شکل نگران‌کننده‌ای افزایش یافته است توقف سفر‌های دریایی؛ تردد مسافری به هرمز و قشم ممنوع شد پیش‌بینی وضعیت هوا طی چند روز آینده افزایش تلفات جاده‌ای در نوروز؛ ۳۳۴ فوتی و بیش از ۸۳۰۰ مجروح ساعت کاری ادارات و بانک‌ها از ۵ فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد هواشناسی ایران ۵ فروردین؛ هشدار بارش‌های رگباری و کاهش دما در ۸ استان شرایط جدید رتبه‌بندی مدارس / برنامه ارتقای کیفیت مدارس بارش باران و رعد و برق در برخی استان‌ها/ وزش باد شدید در نیمه شرقی کشور تمدید محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال تا ۱۶ فروردین کدام استان‌ها بیش‌ترین مسافران نوروزی را دارند؟ دستگیری ۲۲ نفر از عوامل اصلی نفرت‌پراکنی و فتنه قومی در آذربایجان‌غربی بارش برف و ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی کشور/ ترافیک سنگین ورودی و خروجی خراسان رضوی، فارس، اصفهان و تهران سرمای شدید در راه است  / هشدار هواشناسی خورشیدگرفتگی در راه است

ادعای کم بارشی در کشور به علت دستکاری ابر‌ها صحت دارد؟

دیر دفتر اقلیم و هوا سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه ایران جزء هفت کشور آسیب‌پذیر از تغییرات اقلیمی است، گفت: اینکه گفته می‌شود دستکاری ابر‌ها علت کم‌بارشی در کشور است نیاز به بررسی بیشتری دارد که در حال انجام آن هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۱۱ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 01
کد خبر: ۲۲۱۴۶۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ داریوش گل‌علیزاده روز دوشنبه در حاشیه نخستین سمینار علمی «نقش مداخلات منطقه‌ای احتمالی در تغییرات بارندگی کشور» در جمع خبرنگاران افزود: امسال چهارمین سالی است که وارد خشکسالی شده‌ایم بنابراین باید در این زمینه بررسی‌های بیشتر و دقیق تربیت انجام شود تا به نتیجه علمی برسیم.


وی درباره اینکه همه خاورمیانه درگیر کم بارشی و تغییر اقلیم است، اما چرا اثر آن در ایران نسبت به کشور‌های دیگر بیشتر است، گفت: در میزان بارندگی و بروز آن متغیر‌های زیادی تاثیرگذار است و صرفا اینکه ابر‌های باران‌زا وارد کشور شده‌اند یا نه مطرح نیست در این زمینه به تحقیقات بیشتری نیاز داریم تا بتوانیم با تکیه بر آن‌ها اظهارنظر‌های علمی داشته باشیم.

گل علیزاده در پاسخ سوالی دیگر مبنی بر تاثیر نحوه مدیریت منابع آب بر خشکسالی و کمبود رطوبت افزود: یکی از ملزومات باران وجود رطوبت برای تشکیل ابر‌های باران‌زا است که به طور قطع مدیریت منابع آب بر این مسأله بی‌تاثیر نیست، یکی از مشکلات بزرگ کشور نحوه مدیریت منابع آب است از این منابع به درستی استفاده نمی‌کنیم.

وی ادامه داد: همچنان برای کشاورزی، آبیاری فضای سبز و حتی ساخت و ساز از آب شرب استفاده می‌کنیم این یعنی اینکه هنوز تغییر اقلیم و تاثیر آنرا باور نکرده‌ایم. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار