خشکسالی در فیلیپین ویرانه‌های شهر ۳۰۰ ساله را از کف سد بیرون آورد-راهبرد معاصر
ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز تعداد بیماران مبتلا به ایدز در کشور اعلام شد؛ تفاوت قابل توجه تعداد مردان و زنان مبتلا به HIV فردا مدارس ۶ شهر غیرحضوری شد + جزییات 

خشکسالی در فیلیپین ویرانه‌های شهر ۳۰۰ ساله را از کف سد بیرون آورد

گرمای شدید هوا و خشکسالی در فیلیپین، یک سد بزرگ را تقریبا خشک کرد و ویرانه‌های یک شهر حدود۳۰۰ ساله از کف این سد بیرون آورد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۸ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 30
کد خبر: ۲۳۸۷۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهر «پانتابانگان» در دهه ۱۹۷۰ برای ساختن یک سد زیر آب رفت، اما در موارد نادری که هوا خشک و گرم است، بخش‌هایی از آن از آب خارج می‌شود.

تقریبا نیمی از فیلیپین دچار خشکسالی است و دمای هوا در برخی نقاط به بالای ۵۰ درجه سانتیگراد می‌رسد.

مارلون پالادین، مهندس سازمان دولتی اداره سد‌های فیلیپین به خبرگزاری فرانسه گفت این طولانی‌ترین زمانی است که شهر از زمان ساخت سد، بیرون از آب بوده است.

گرمای شدید، زندگی روزانه میلیون‌ها نفر را مختل کرده است. مدارس چندین روز تعطیل بوده‌اند و به کارکنان ادارات توصیه می‌شود از خانه کار کنند.

بنیسون استارجا، کارشناس هواشناسی محلی به بی‌بی‌سی گفت امکان دارد هوا در روز‌های آینده کمی گرم‌تر شود:

فیلیپین در میانه فصل گرم و خشک خود قرار دارد که با پدیده ال‌نینو یا گرم شدن غیرعادی آب‌های سطحی در اقیانوس آرام تشدید می‌شود. کل ساحل شرقی این منطقه، مجمع الجزایر رو به اقیانوس آرام است.

فیلیپین در جنوب شرقی آسیا، یکی از کشور‌هایی است که در معرض خطرات ناشی از تغییرات آب و هوایی قرار دارد.

فصل بارانی آن می‌تواند طوفان‌های غول‌آسا به همراه داشته باشد، مانند طوفان بسیار قوی هایان در سال ۲۰۱۳ که یکی از قدرتمندترین‌ها در تاریخ بود.

گزارش‌های اخیر حاکی از آن است که گرمای شدید بخش‌های بزرگی از جنوب و شرق آسیا را فراگرفته است.

به جز فیلیپین، بنگلادش هم برخی از مدارس را موقتاً تعطیل کرده که بر وضعیت ۳۳ میلیون دانش آموز تأثیر گذاشته است.

به گزارش بی‌بی‌سی، وزارت بهداشت تایلند نیز اعلام کرده است که در حدود ۴ ماه گذشته، ۳۰ نفر بر اثر گرمازدگی جان خود را از دست داده‌اند در حالیکه در کل سال ۲۰۲۳ یعنی سال گذشته میلادی، این رقم ۳۷ نفر بوده است.

دمای هوا در میانمار نیز به بالای ۴۵ درجه سانتیگراد رسیده است. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده