آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

النخاله: ما عزادار شهید العاروری هستیم

دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین بامداد چهارشنبه گفت که شهید «صالح العاروری» یکی از رهبران برجسته و وفادار مردم فلسطین بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۱۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 03
کد خبر: ۲۲۱۷۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، «زیاد النخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین بامداد چهارشنبه گفت که این جنبش نیز از شهادت شیخ «صالح العاروری» نایب رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس عزادار است.

 

النخاله طی بیانیه‌ای درباره ترور شهید العاروری توضیح داد: «ما رهبری را از دست دادیم که تا شهادتش به عادلانه بودن جهاد مردم ما اعتقاد داشت. شیخ العاروری یکی از رهبران برجسته و وفادار مردم فلسطین بود».

 

به نوشته وبگاه شبکه «الجزیره»، وی همچنین افزود: «شیخ العاروری رهبری بود که اعتماد و اطمینان را در بین اطرافیان و کسانی که با آنها ارتباط داشت گسترش می‌داد».

 

منابع خبری ساعاتی پیش از شهادت صالح العاروری بر اثر یک حمله پهپادی رژیم صهیونیستی در ضاحیه جنوبی بیروت خبر دادند. منابع لبنانی گزارش دادند این پهپاد یک دفتر متعلق به حماس را هدف قرار داد که به شهادت ۳ و زخمی شدن ۱۱ نفر دیگر منجر شد.

 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با انتشار بیانیه‌ای، رسما شهادت صالح العاروری نائب رئیس دفتر سیاسی این جنبش و دو نفر از فرماندهان القسام را در جریان حمله پهپادی صهیونیستها به جنوب لبنان تأیید کرد.

 

العاروری پیش از این در مصاحبه‌ای گفته بود که آماده شهادت است: «همه ما در جنبش حماس نامزد شهادتیم، از شیخ احمد یاسین بگیرید تا آخر... من همین الان هم زیاد زنده مانده‌ام و بیش از آنچه فکر می‌کردم عمر کرده‌ام؛ سلام بر شهادت.»/ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار