یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

دستور تخلیه یک شهرک صهیونیست‌نشین از ترس حمله حزب‌الله

دستور تخلیه یک شهرک صهیونیست‌نشین از ترس حمله حزب‌الله مقامات صهیونیست از بیم حمله حزب الله و در واکنش به ترور شهید «صالح العاروری»، از ساکنان شهرک صهیونیست نشین «کریات شمونا» خواستند که این مکان را تخلیه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۱۴ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 04
کد خبر: ۲۲۱۹۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نقل از فلسطین الیوم، «آویخای اشتیرن» شهردار شهرک صهیونیست نشین «کریات شمونا» در شمال فلسطین اشغالی از ساکنان این شهرک خواست که سریع این شهرک را از بیم واکنش حزب الله به ترور نایب رئیس دفتر سیاسی حماس، تخلیه کنند.

از سوی دیگر، یک مسئول آمریکایی اعلام کرد که تل آویو، صالح العاروری را در ضاحیه بیروت در شامگاه سه شنبه، ترور کرده است.

همزمان خبرنگار النشره گزارش داد که پس از درگیری و تبادل آتش سنگین شب گذشته میان حزب الله و نظامیان صهیونیست، در حال حاضر آرامش شکننده ای در مناطق مرزی جنوب لبنان با شمال فلسطین اشغالی حکمفرماست.

این رسانه لبنانی از پرواز هواپیماهای جاسوسی رژیم صهیونیستی در ارتفاع متوسط بر فراز حاصبیا و مزارع شبعا تا بقاع غربی و اقلیم التفاح و جبل صافی خبر داد.

با آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط گروه‌های مقاومت فلسطین، حزب الله لبنان در راستای سرگرم کردن بخش عمده‌ای از نظامیان صهیونیست در شمال فلسطین و کاهش فشار بر مقاومت در غزه، اقدام به انجام عملیات‌های روزانه و سنگین علیه اهداف رژیم صهیونیستی در داخل خاک فلسطین کرده است.

«صالح العاروری» نائب رئیس اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در حمله سه‌شنبه شب رژیم صهیونیستی به ضاحیه بیروت به شهادت رسید./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار