جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

امیر حیدری: نیروی زمینی ارتش با قدرت پاسخ رجزخوانی دشمن در مرزها را داده است

فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به مقابله نیروی زمینی ارتش با منافقین و اشرار در مرز‌های کشور،تأکید کرد: هرگاه دشمنان علیه منافع ما رجزخوانی کردند، نیروی زمینی ارتش با قدرت در مرز‌ها حاضر شده و پاسخ رجزخوانی دشمن را داده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۱۷ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 07
کد خبر: ۲۲۲۲۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، امیر کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش صبح امروز (یکشنبه 17 دی ماه) در همایش بزرگداشت مقام زن که در ستاد فرماندهی نزاجا برگزار شد، با تسلیت شهادت تعدادی از هم‌وطنان در اقدام تروریستی اخیر در کرمان اظهار داشت: صراط مستقیم، مسیری است که خداوند متعال به هر بنده‌ای توفیق قرار گرفتن در این مسیر را داد، آن بنده رستگار می‌شود.

 

وی ادامه داد: انبیا و ائمه، همه برای این آمدند که بندگان را به صراط مستقیم هدایت کنند و امروز ولایت فقیه حجت و راهنمای ما به صراط مستقیم است که باید شکرگزار این نعمت بزرگ باشیم.

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش با تبریک ایام میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز مادر، عنوان کرد: روز مادر، فرصتی برای پاسداشت مقام شامخ مادر است و در این روز باید بیش از پیش به مقام والای مادر احترام گذاشت و قدردان زحمات این عزیزان بود.

 

امیر حیدری با اشاره به مقابله نیروی زمینی ارتش با منافقین و اشرار در مرز‌های کشور، گفت: بخشی از اقدامات نیروی زمینی، حفاظت و حراست از مرزهاست و هم‌اکنون یگان‌های مختلف نیروی زمینی در چهار گوشه کشور حضور دارند.

 

وی، اظهار کرد: هرگاه دشمنان علیه منافع ما رجزخوانی کردند، نیروی زمینی ارتش با قدرت در مرز‌ها حاضر شده و پاسخ رجزخوانی دشمن را داده است.

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش، افزود: البته فعالیت‌های نیروی محوری ارتش، محدود به مسایل نظامی نیست و در مواقع مختلف نظیر بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله و… و همچنین شیوع بیماری کرونا، در خط مقدم کمک به مردم حضور داشته است.

 

فرمانده نیروی زمینی ارتش در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ایام اربعین حسینی (ع) اشاره و تصریح کرد: ایام اربعین حسینی (ع) نمایشگاه دیگری از مجاهدت‌ها و فعالیت‌های خالصانه کارکنان جوان و ولایی نیروی زمینی ارتش است که این عزیزان با حضور در مسیر‌های حرکت زائران ابا عبدالله الحسین (ع)، به خدمت به این عزیزان می‌پردازند که برپایی بیمارستان سیار، یکی از این اقدامات در خدمت به زائران است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار