نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

این کیک پرخاصیت و خوشمزه مخصوص فصل زمستان را امتحان کنید

اگر دلتان یک کیک خوشمزه می‌خواهد و در ضمن می‌خواهید از خواص کدو حلوایی بهره‌مند شوید، در تهیه این کیک خوشمزه شک نکنید.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۴ - ۱۸ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 08
کد خبر: ۲۲۲۳۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از خوراکی‌های خوش‌مزه که می‌توانید در این فصل از آن بهره ببرید و از خواصش هم استفاده کنید کیک کدوحلوایی است.

مواد لازم

۲ /۱ پیمانه کره نرم‌شده
۴۰۰ گرم کدو حلوایی پخته‌شده
۳ عدد تخم مرغ
۲ /۱ ق‌چ وانیل
۲/۱، ۱ پیمانه آرد
۱ ق‌چ بیکینگ پودر
۲ /۱ ق‌چ نمک
۲ /۱ ق‌چ دارچین
۴ /۱ ق‌چ زنجبیل
۴ /۱ ق‌چ جوز هندی
۳۰۰ میلی لیتر شیر کم‌چرب
۲ /۱ سه پیمانه شکر
۴ /۳ پیمانه پنیر خامه‌ای
۱ ق‌چ پوست پرتقال رنده‌شده
۲ فنجان پرتقال خرد شده
۱ فنجان دانه انار

۱. فر را با درجه حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) روشن کنید.

۲. نیم پیمانه از شکر را با کره در کاسه‌ای بریزید و هم بزنید تا دانه‌های شکر با کره مخلوط شوند. کدو حلوایی را کمی بکوبید تا نرم و یکدست شود، سپس آن را به شکر و کره اضافه کنید و هم بزنید. سپس تخم‌مرغ‌ها و وانیل را اضافه کنید.

۳. آرد را با نمک، بیکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و زنجبیل مخلوط کنید و سپس شیر را به آن‌ها اضافه کنید. بعد آن‌ها را با کره و شکری که قبلا هم زده بودید، مخلوط کنید. حالا مایه به‌دست آمده را به دوبخش تقسیم کرده و هرکدام را در قالب گرد جداگانه‌ای بریزید. کف قالب را از قبل چرب کنید. قالب‌ها را نیم ساعت در فر بگذارید و بعد از پخت اجازه دهید کاملا خنک شوند.

۴. یک فنجان از پودر شکر باقی‌مانده و پنیر خامه‌ای را در کاسه‌ای بزرگ بریزید. با همزن هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. در این مرحله باقی‌مانده پودر شکر و پوست پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید.

۵. یک لایه از کیک را در بشقاب یا دیس بزرگ قرار دهید. دو سوم فنجان از مخلوط پنیر خامه‌ای را روی سطح کیک پخش کنید. لایه دوم از کیک را روی آن بگذارید و باقی‌مانده آن را روی سطح کیک صاف کنید. تکه‌های پرتقال را دور لبه کیک بچینید و در وسط آن دانه‌های انار را قرار دهید. سپس سطح کیک را بپوشانید، آن را در یخچال بگذارید و بعد از چند ساعت سرو کنید. / همشهری آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر