گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

نشست سفرا و دیپلمات‌های کشورهای عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا در تهران

نشست سفرا و دیپلمات‌های کشورهای عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا در تهران نشست سفرا و دیپلمات‌های کشورهای عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا ACD روز دوشنبه در تهران برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۱۹ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 09
کد خبر: ۲۲۲۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، برنامه‌های جمهوری اسلامی ایران در دوران ریاست بر مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا ACD به اطلاع سفرا و دیپلمات‌های کشورهای عضو رسید.

 

در این نشست که روز دوشنبه ۱۸ دی ماه به ریاست معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه مهدی صفری در تهران برگزار شد، مدیرکل همکارهای اقتصادی چندجانبه و بین‌المللی این وزارتخانه به تشریح فعالیت‌های این مجمع از زمان تأسیس در سال ۲۰۰۲ پرداخت و دیپلمات‌های حاضر نظرات خود درباره راه‌های ارتقای همکاری‌ها را بیان کردند.

 

مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (ACD) در سال ۲۰۰۲ تشکیل شد. ۳۵ کشور شامل ایران، تایلند، اندونزی، مالزی، فیلیپین، برونئی، سنگاپور، کامبوج، ویتنام، میانمار، لائوس، نپال، روسیه، ترکیه، ژاپن، چین، مغولستان، کره جنوبی، هند، افغانستان، پاکستان، بنگلادش، سریلانکا، بوتان، کویت، بحرین، عربستان، قطر، امارات، عمان، فلسطین، قزاقستان، ازبکستان، قرقیزستان و تاجیکستان اعضای این مجمع هستند که دبیرخانه آن در کویت قرار دارد.

 

ایران از مهرماه ١۴٠٢ به مدت یک سال عهده‌دار ریاست این مجمع شد و نشست وزرای امور خارجه در تهران، نشست روسای اتاق‌های بازرگانی در اصفهان و کنفرانس وزرای گردشگری در یزد از جمله برنامه‌های دوران ریاست ایران بر این مجمع است.

 

از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۰، ۹ اجلاس در سطح وزرای خارجه کشورهای عضو به ترتیب در تایلند، چین، پاکستان، قطر، کره جنوبی، قزاقستان، سریلانکا و ایران برگزار شد. ایران در سومین اجلاس وزرای امور خارجه کشورهای عضو در تاریخ ۲۰ ژوئن ۲۰۰۴ در چین رسما به عضویت مجمع پذیرفته شد و در ۱۳۸۸ نیز ریاست آن را بر عهده داشت.

 

در نشست روز دوشنبه گزارش تصویری از جذابیت‌های گردشگری یزد به دلیل اینکه یزد در سال ۲۰۲۳-۲۰۲۴ به عنوان پایتخت گردشگری مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا تعیین شده، به نمایش درآمد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار