عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

درگیری مقاومت و نظامیان صهیونیست در کرانه باختری

درگیری مقاومت و نظامیان صهیونیست در کرانه باختری رسانه‌های فلسطینی از درگیری نیروهای مقاومت فلسطین با نظامیان صهیونیست در کرانه باختری خبر می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۷۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، منابع محلی از درگیری مسلحانه مبارزان مقاومت با نظامیان صهیونیستی در شهر نابلس در کرانه باختری خبر دادند.

 

در روزهای اخیر تهاجم و حمله‌های رژیم صهیونیستی به کرانه باختری افزایش یافته است؛ ساعاتی پیش منابع خبری از یورش گسترده اشغالگران اسرائیلی به جنین خبر دادند. این منابع تاکید کردند که نظامیان اشغالگر اسرائیلی این شهر را به محاصره کامل درآوردند.

 

همزمان بولدوزرهای اسرائیلی هم در حال تخریب زیرساخت‌های شهر جنین هستند. پهبادهای ارتش رژیم صهیونیستی هم به طور گسترده در آسمان این منطقه به پرواز درآمدند.

 

ارتش رژیم صهیونیستی شمار زیادی از نیروهای پشتیبانی خود را روانه جنین کرده است. المیادین خبر داد که ارتش اشغالگر نیروهای کمکی نظامی را به سمت شهر جنین در کرانه باختری سوق می‌دهد.

 

روز گذشته نیز، باشگاه اسیر فلسطین اعلام کرد که نظامیان اشغالگر اسرائیلی در ادامه حملات خود به کرانه باختری از شب گذشته ۲۵ فلسطینی دیگر را بازداشت کردند. در میان بازداشت شدگان شماری آزاده فلسطینی هم دیده می‌شود.

 

بیشتر این افراد در استان‌های بیت لحم، جنین، قلقیلیه، رام الله، نابلس، طولکرم و قدس بازداشت شدند. از آغاز جنگ در غزه در هفتم اکتبر گذشته تاکنون نزدیک به ۶۰۰۰ فلسطینی در کرانه باختری توسط صهیونیست‌ها بازداشت شدند.

 

همزمان طی شب و روز گذشته درگیری‌ها میان نیروهای مقاومت فلسطین و ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری گسترده‌تر شده است. در همین رابطه شبکه الجزیره گزارش داد که نیروهای اشغالگر صهیونیستی به روستای بنی نعیم واقع در شرق الخلیل یورش برده و در آنجا اقدام به تیراندازی کردند.

 

اشغالگران صهیونیست همچنین به شهر طولکرم واقع در کرانه باختری نیز حمله کرده و این شهر را به محاصره خود درآورده و تک‌تیراندازان خود را در اطراف این شهر مستقر کردند. بلدوزرهای نظامی رژیم صهیونیستی در جریان این حمله اقدام به تخریب زیرساخت‌های محله حارة البلاونة در اردوگاه طولکرم کردند.

 

نظامیان رژیم صهیونیستی همچنین از ورود خودروهای امدادی و آمبولانس و کمک به مجروحان عملیات نظامی صهیونیست‌ها در این شهر جلوگیری کردند.

 

گردان‌های واکنش سریع شهدای الاقصی از ورود به درگیری با دشمن صهیونیستی و تیراندازی و ایجاد انفجار در محورهای مختلف اردوگاه طولکرم در برابر رژیم صهیونیستی خبر داد. در همین رابطه المیادین گزارش داد که نظامیان رژیم صهیونیستی در طولکرم با انفجار شدید یک بمب دست‌ساز در برابر یک بلدوزر نظامی خود مواجه شدند.

 

نظامیان صهیونیست در جریان یورش گسترده خود به اردوگاه طولکرم واقع در کرانه باختری به مدرسه وابسته به آژانس امداد و اشتغال فلسطینیان در سازمان ملل متحد (آنروا) نیز حمله کردند.

 

اردوگاه نور شمس در طولکرم از دیگر مناطقی بود که از حملات ارتش رژیم صهیونیستی به طولکرم در امان نماند. در حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به اردوگاه نور شمس واقع در طولکرم تعدادی از فلسطینیان زخمی شده‌اند.

 

نیروهای رژیم صهیونیستی همچنین به شهر الظاهریه در جنوب الخلیل حمله کرده و خودروهای زرهی و نظامی خود را در این شهر مستقر کردند. روستای حوسان واقع در غرب بیت لحم نیز از یورش نظامیان صهیونیست و حمله آنها به منازل روستاییان در امان نماند. ارتش اشغالگر صهیونیستی همچنین به اردوگاه الفوار واقع در جنوب شهر الخلیل نیز حمله کردند.

 

همچنین گردان‌های شهدای الاقصی در جنین اعلام کردند که عناصر مبارز این گردان درگیری‌های شدیدی با نیروهای اشغالگر صهیونیستی که به روستای عرابه واقع در جنوب غرب جنین یورش برده بودند، آغاز کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار