لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی علم الهدی: می‌خواهند مشهد را مرکز تفریح کنند این خلاف شان امام رضاست رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود سخنگوی وزارت دفاع: رژیم صهیونیستی برای نجاتش به آمریکا پناه برد سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم

بازرس ویژه رئیس جمهور: با بستر‌های فسادزا برخورد می‌شود

بازرس ویژه رئیس جمهور با بیان این که یکی از ماموریت‌های مهم در مبارزه با فساد، شناسایی گلوگاه‌ها و ارایه راهکار رفع گلوگاه‌ها است، گفت: در قوه قضاییه با بستر‌های فساد و مصادیق گلوگاه‌های تولید فساد برخورد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت السلام حسن درویشیان امروز،۲۰ دی ماه در جلسه‌ای با حضور استاندار خوزستان در اهواز، اظهار کرد: خوزستان به همه کشور تعلق دارد سرزمینی که جای جای آن، خون مطهر شهیدان جاری است.

وی در ادامه با اشاره به موضوع جلسه، افزود: موضوع جلسه در ارتباط با ماموریت‌های برعهده بازرس ویژه ریاست جمهوری است؛ رییس جمهور با شعار مبارزه با فساد و مقابله با ناکارآمدی وارد عرصه انتخابات شد. با بستر‌های فساد و مصادیق گلوگاه‌های تولید فساد در قوه قضاییه برخورد می‌شود.

بازرس ویژه رئیس جمهور عنوان کرد: یکی از اتهاماتی که دشمنان به ما می‌زنند ناکارآمدی دین و اسلام در اداره جامعه است، درحالی که واقعیت این نیست و اگر جایی اشکال دارد از ناکارآمدی افراد است و نه نقص در دستورات اسلامی. بلکه ما درست به کار نبرده‌ایم و یا به دنبال مسایل شخصی بوده‌ایم.

وی افزود: یکی از مهمترین کار‌های رییس جمهور تدوین اصول دوازده‌گانه پیشگیری و مبارزه با فساد است که شامل شفافیت و جلوگیری از تعارض منافع، شایسته گزینی و تسهیل در انجام امور و شناسایی بستر‌ها و گلوگاه‌های فساد، مبارزه قاطع با فساد و... است. به این منظور، به استناد قانون اساسی نماینده ویژه‌ای برای مبارزه با فساد تعیین شد.

درویشیان عنوان کرد: همواره رییس جمهور به همه ارکان قوه مجریه توصیه و تأکید دارد که از فساد و تخلف پیشگیری شود و برخورد قاطع و متناسب صورت بگیرد که در همین راستا نیز موارد متعددی انجام شد. البته بخش زیادی از اقدامات دستگاه‌های نظارتی، رسانه‌ای و اطلاع رسانی نشده است. افراد ناکارآمد و ضعیف در سطوح مختلف برکنار شدند و تاکید رئیس جمهور بر این است که خود ما باید مدعی مبارزه با فساد باشیم.

وی با اشاره به صیانت از نیروی انسانی، گفت: یکی از اقدامات پیشگیری از تخلف، با آموزش، هشدار و برکناری است و اگر فساد احراز شود برخورد قاطع می‌شود. اقداماتی انجام شده و اقدامات زیادی هم باید انجام شود. در بحث شفافیت مالی بانک‌ها و شرکت‌های دولتی نیز اقداماتی انجام شد و نزدیک به ۹۰ درصد شرکت‌های دولتی و بانک‌ها صورت‌های مالی و سود و زیان‌ها را در سامانه منتشر کرده‌اند. اما هنوز راه نرفته زیاد است.

بازرس ویژه رئیس جمهور تاکید کرد: همچنین در بحث تعارض منافع اقداماتی انجام شد. گزارشگران فساد با پیگیری دولت و مجلس تصویب شد. برخی از موضوعات مرتبط با فساد نیازمند قانونگذاری است که بخشی از آن نیز از جمله قانون شفافیت صورت مالی، انتشار حقوق و مزایای مدیران دستگاه‌های اجرایی و... انجام شده است.

درویشیان ادامه داد: یکی از ماموریت‌های مهم در مبارزه با فساد، شناسایی گلوگاه‌ها و ارایه راهکار رفع گلوگاه‌ها است؛ معضلات متعددی در استان خوزستان وجود دارد که برخی از آن در سطح کشور مطرح است و برخی استانی است. از جمله حق آلایندگی و آب. این‌ها معضلاتی است که مردم و نخبگان را رنج می‌دهد. منشأ قاچاق چیست و ایراد در قانون فرایند یا مدیریت است؟ دولت انتظار دارد نخبگان در این مسایل کمک کنند، البته اقداماتی نیز انجام شده است. اما ممکن است گلوگاه‌های جدیدی ایجاد شود و یا روش‌های برای دور زدن قانون و فرار از آن ایجاد شود. متخلفین معمولا از کارگزاران جلوتر هستند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار