بازرس ویژه رئیس جمهور: با بستر‌های فسادزا برخورد می‌شود-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

بازرس ویژه رئیس جمهور: با بستر‌های فسادزا برخورد می‌شود

بازرس ویژه رئیس جمهور با بیان این که یکی از ماموریت‌های مهم در مبارزه با فساد، شناسایی گلوگاه‌ها و ارایه راهکار رفع گلوگاه‌ها است، گفت: در قوه قضاییه با بستر‌های فساد و مصادیق گلوگاه‌های تولید فساد برخورد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۱ - ۲۰ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 10
کد خبر: ۲۲۲۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت السلام حسن درویشیان امروز،۲۰ دی ماه در جلسه‌ای با حضور استاندار خوزستان در اهواز، اظهار کرد: خوزستان به همه کشور تعلق دارد سرزمینی که جای جای آن، خون مطهر شهیدان جاری است.

وی در ادامه با اشاره به موضوع جلسه، افزود: موضوع جلسه در ارتباط با ماموریت‌های برعهده بازرس ویژه ریاست جمهوری است؛ رییس جمهور با شعار مبارزه با فساد و مقابله با ناکارآمدی وارد عرصه انتخابات شد. با بستر‌های فساد و مصادیق گلوگاه‌های تولید فساد در قوه قضاییه برخورد می‌شود.

بازرس ویژه رئیس جمهور عنوان کرد: یکی از اتهاماتی که دشمنان به ما می‌زنند ناکارآمدی دین و اسلام در اداره جامعه است، درحالی که واقعیت این نیست و اگر جایی اشکال دارد از ناکارآمدی افراد است و نه نقص در دستورات اسلامی. بلکه ما درست به کار نبرده‌ایم و یا به دنبال مسایل شخصی بوده‌ایم.

وی افزود: یکی از مهمترین کار‌های رییس جمهور تدوین اصول دوازده‌گانه پیشگیری و مبارزه با فساد است که شامل شفافیت و جلوگیری از تعارض منافع، شایسته گزینی و تسهیل در انجام امور و شناسایی بستر‌ها و گلوگاه‌های فساد، مبارزه قاطع با فساد و... است. به این منظور، به استناد قانون اساسی نماینده ویژه‌ای برای مبارزه با فساد تعیین شد.

درویشیان عنوان کرد: همواره رییس جمهور به همه ارکان قوه مجریه توصیه و تأکید دارد که از فساد و تخلف پیشگیری شود و برخورد قاطع و متناسب صورت بگیرد که در همین راستا نیز موارد متعددی انجام شد. البته بخش زیادی از اقدامات دستگاه‌های نظارتی، رسانه‌ای و اطلاع رسانی نشده است. افراد ناکارآمد و ضعیف در سطوح مختلف برکنار شدند و تاکید رئیس جمهور بر این است که خود ما باید مدعی مبارزه با فساد باشیم.

وی با اشاره به صیانت از نیروی انسانی، گفت: یکی از اقدامات پیشگیری از تخلف، با آموزش، هشدار و برکناری است و اگر فساد احراز شود برخورد قاطع می‌شود. اقداماتی انجام شده و اقدامات زیادی هم باید انجام شود. در بحث شفافیت مالی بانک‌ها و شرکت‌های دولتی نیز اقداماتی انجام شد و نزدیک به ۹۰ درصد شرکت‌های دولتی و بانک‌ها صورت‌های مالی و سود و زیان‌ها را در سامانه منتشر کرده‌اند. اما هنوز راه نرفته زیاد است.

بازرس ویژه رئیس جمهور تاکید کرد: همچنین در بحث تعارض منافع اقداماتی انجام شد. گزارشگران فساد با پیگیری دولت و مجلس تصویب شد. برخی از موضوعات مرتبط با فساد نیازمند قانونگذاری است که بخشی از آن نیز از جمله قانون شفافیت صورت مالی، انتشار حقوق و مزایای مدیران دستگاه‌های اجرایی و... انجام شده است.

درویشیان ادامه داد: یکی از ماموریت‌های مهم در مبارزه با فساد، شناسایی گلوگاه‌ها و ارایه راهکار رفع گلوگاه‌ها است؛ معضلات متعددی در استان خوزستان وجود دارد که برخی از آن در سطح کشور مطرح است و برخی استانی است. از جمله حق آلایندگی و آب. این‌ها معضلاتی است که مردم و نخبگان را رنج می‌دهد. منشأ قاچاق چیست و ایراد در قانون فرایند یا مدیریت است؟ دولت انتظار دارد نخبگان در این مسایل کمک کنند، البته اقداماتی نیز انجام شده است. اما ممکن است گلوگاه‌های جدیدی ایجاد شود و یا روش‌های برای دور زدن قانون و فرار از آن ایجاد شود. متخلفین معمولا از کارگزاران جلوتر هستند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار