وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی

ابوترابی:اقدامات دولت در زمینه مبارزه با فساد مطلوب و قابل قبول است

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: دولت با طرح‌های مقابله با فساد موافق و به خوبی پا کار ایستاد و برای مبارزه با فساد از همه ظرفیت‌های خود استفاده می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۷ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 April 09
کد خبر: ۲۳۵۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل ابوترابی در مورد عملکرد دولت سیزدهم در مبارزه با فساد گفت: قانون حمایت مالی از افشاگران فساد که به سوت‌زنی هم موسوم است از جمله قوانین مهم مجلس یازدهم است که دولت سیزدهم هم با جدیت پای اجرای آن ایستاد.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی، مبارزه با فساد را اقدامی فوق‌العاده مهم عنوان کرد و افزود: قانون سوت‌زنی و درگاه ملی مجوزهای کشور می‌توانند نقش مهمی در کاهش فساد اداری داشته باشند البته برای اینکه بتوانیم این قانونها را به نحو احسن عملیاتی و اجرایی کنیم، نیاز به زمان بیشتری داریم.

ابوترابی تصریح کرد: چون در نظام اداری کشور با یک بوروکراسی صد ساله مواجه هستیم و مردم برای امورات خود به ادارات دولتی مراجعه می‌کردند احتمال فساد در این ارتباط مستقیم قوت می‌گرفت اگر این ارتباط، سیستمی و الکترونیکی شود فساد احتمالی به حداقل می‌رسد.

وی اضافه کرد: مردم در گذشته برای پیگیری امورات خود باید به ادارات مراجعه می‌کردند اما در شیوه الکترونیکی، مردم درخواست خود را در سامانه ثبت می‌کنند و دستگاههای اجرایی باید دنبال کار مردم بروند.

نماینده مردم نجف‌آباد با بیان اینکه قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در کاهش فساد اداری نقش مهمی دارد، گفت: دولت با این طرح‌ها موافق و به خوبی پا کار ایستاده و در تلاش است تا برای مبارزه با فساد از همه ظرفیت‌های خود استفاده کند.

ابوترابی مبارزه با فساد را از اولویت مهم دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: الحق و الانصاف شخص رییس جمهور در این زمینه به خوبی عمل کرد البته برخی دستگاهها مقاومت می‌کنند و چون منافع آنها به صورت سنتی اینگونه تامین می‌شود، اما در مجموع اقدامات دولت در این زمینه مطلوب و قابل قبول است.

وی افزود: قانون تعارض منافع هم از دیگر قانون‌های است که اگر به شکل ساختاری و زیربنایی در کشور اجرایی شود می‌تواند در کاهش فساد اداری موثر واقع شود./ایرنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار