تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است

حملات هاپیرسونیک‌های روسیه به اوکراین

همزمان با سفر مقام‌های غرب به کی‌یف ، روسیه روز شنبه حملات هوایی سنگینی علیه اوکراین انجام داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۳ - ۲۳ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 13
کد خبر: ۲۲۳۱۵۴

به گزارش راهبرد معاصر، روسیه روز شنبه موجی از حملات موشکی و پهپادی را علیه چند منطقه اوکراین انجام داد.

 

به گزارش وبگاه «پولیتیکو» موج حملات روسیه علیه اوکراین در حالی رخ داد که «استفان سژورنه» وزیر امور خارجه جدید فرانسه وارد شهر «کی‌یف» شد و قول حمایت بیشتر فرانسه از اوکراین را داد.

 

نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد که حملات روز شنبه شامل موشک‌های هایپرسونیک قدرتمند «کینژال» بود.نیروی هوایی اوکراین اعلام کرد که پدافند هوایی این کشور در مجموع ۴۰ حمله را ثبت کرده که ۳۷ مورد آن موشکی و سه حمله پهپادی در مناطق کیف، دنیپروپتروفسک، چرنیهیو، پولتاوا و ایوانو فرانکیفسک بوده است.

 

اوکراین مدعی شده که 8 موشک را با استفاده از اختلال جنگال سرنگون کرده است.

 

سرهنگ «یوری ایحنات»، سخنگوی نیروی هوایی اوکراین گفت: «شمار زیادی از موشک‌های بالستیک از جمله موشک‌های "کینژال" و "خا-۲۲" روسیه روی هدف قفل می‌شوند. باید درک کرد که چنین اهدافی را تنها می‌توان توسط سامانه‌های پیشرفته به ویژه " پاتریوت" سرنگون کرد.»

 

روس‌ها از آغاز تهاجم تمام عیار به اوکراین بیش از ۳۰۰ موشک از نوع را استفاده کرده‌اند و تاکنون هیچ موشک خا-۲۲ تاکنون توسط پدافند اوکراین سرنگون نشده است.

 

این حملات در حالی صورت گرفت که سیاستمداران اروپایی برای وعده کمک‌های بیشتر در سال ۲۰۲۴ به کی‌یف سفر می‌کنند.

 

در همین رابطه، «ریشی سوناک» نخست وزیر انگلیس روز جمعه با «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در کیف دیدار کرد و متعهد به کمک ۲.۹ میلیارد یورویی شد. دو کشور همچنین یک توافقنامه امنیتی دوجانبه را امضا کردند که اولین تضمین چند ساله اوکراین از یک متحد است.

 

وزیر خارجه فرانسه اظهار داشت:«فرانسه در طولانی مدت از اوکراین از نظر اقتصادی، نظامی و انسانی حمایت خواهد کرد.»

 

«دونالد تاسک» نخست وزیر لهستان نیز گفت که روز دوشنبه در کی‌یف خواهد بود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار