ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر

کنعانی: جنایات علیه غزه هرگز نجات‌بخش رژیم آپارتاید از خطر فروپاشی نخواهد بود

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به یکصدمین روز جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه تصریح کرد: اکنون دستان رژیم صهیونیستی از کمترین دستاورد راهبردی خالی است و این جنایات هرگز نجات‌بخش رژیم آپارتاید از خطر فروپاشی نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۲۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 15
کد خبر: ۲۲۳۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان به‌مناسبت یکصدمین روز جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: یکصد هزار قربانی فلسطینی (شامل بیش از 23 هزار شهید و بیش از 60 هزار مجروح) در نتیجه یکصد روز جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه، سابقه‌ای سیاه، ننگین و شرم‌آور را برای همیشه در صفحات تاریخ و در محکمه وجدان‌های بشری برای رژیم جعلی اسرائیل و دولت آمریکا به ثبت رسانده است.

 

وی همچنین نوشت: اکنون دستان رژیم صهیونیستی از کمترین دستاورد راهبردی خالی است و این جنایات هرگز نجات‌بخش رژیم آپارتاید از خطر فروپاشی نخواهد بود و چیزی جز سراشیبی سقوط برای رژیم و سرافکندگی و مسئولیت بین‌المللی برای حامیان شناخته‌شده آن نخواهد افزود.

 

کنعانی تصریح کرد: آینده از آنِ فلسطین و ملت مظلوم اما صبور و مقاوم آن است.

 

ناکامی رژیم اسرائیل بعد از گذشت صد روز از حمله به غزه برای از بین بردن حماس و از همه مهم‌تر شکست در بازگرداندن همه اسرای صهیونیست نزد مقاومت منجر به اختلاف و سرافکندگی بین صهیونیست‌ها شده است؛ مسئله‌ای که رئیس جمهور آمریکا را بر آن داشت که در حمایت از جنایت‌های تل‌آویو در صدروز گذشته علیه غزه، چیزی کم نگذارد، به میدان بیاید و وعده بازگرداندن این اسرا را بدهد که بیشتر یک تبلیغ انتخاباتی برای جذب آرای صهیونیست‌های آمریکاست.

 

علی‌رغم حملات مشترک آمریکا و انگلیس به مواضع ارتش یمن طی روزهای جمعه و شنبه، رئیس شورای‌عالی سیاسی یمن در گفت‌وگوی تلفنی با رئیس جمهور ایران بر تداوم عملیات‌های تلافی‌جویانه صنعاء علیه صهیونیست‌ها تا شکست محاصره و توقف جنگ علیه غزه تأکید کرد./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار